Laimėjimų džiaugsmas ir antras loterijoje laimėtas automobilis

  • Teksto dydis:

„Teleloto“ „Visureigių mėnesiui“ pasiekus pusiaukelę, jau aštuoni žaidėjai džiaugiasi laimėtais „Jeep Compass“ ir „Mercedes-Benz GLA“ visureigiais. Kas laimės likusius?

Pirmoji prie „Jeep Compass“ vairo atsisėdo Zita iš Kuršėnų. „„Teleloto“ žaidžiame beveik kiekvieną savaitę, todėl pasitaiko daug smulkių laimėjimų. Laimingą bilietą patikrinau internetu ir negalėjau patikėti, jog aplankė tokia sėkmė. Labai džiugu – man džiaugsmą teikia ir savi laimėjimai, ir kai sekasi kitiems“, – džiaugėsi žaidėja.

Įdomu ir tai, jog šis automobilis – antrasis, kurį „Teleloto“ laimi žaidėja. Prieš penkiolika metų laimingas bilietas atnešė „Chevrolet“ automobilį. Zita taip pat pasidalijo, kad laimėtas „Jeep Compass“ taps artėjančių Kalėdų dovana jos vyrui.

Dar vienas žaidėjas, kuris gatvėmis riedės nauju automobiliui – Nerijus iš Vilniaus. Keletą kartų per mėnesį bilietų įsigyjantis žaidėjas pasakojo, jog laimingą bilietą tikrino kelis kartus. Reikėjo įsitikinti, jog pasisekė laimėti.

Labai džiaugiamės, tikrai reikėjo naujo automobilio.

„Bilietą tikrinau internetu, todėl pamatęs laimėtą prizą, tikrinimą pakartojau keletą kartų. Nuo pat to momento iki dabar, emocijos – labai geros. „Jeep Compass“ yra puikus automobilis žiemai. Džiaugiuosi, kaip būtų galima nesidžiaugti“, – sakė laimėtojas.

Vitalija iš Kauno – trečioji „Visureigių mėnesio“ laimėtoja. Žaidėja juokavo, kad pačiu laiku laimėjo automobilį – vargu ar senasis būtų atlaikęs ateinančią žiemą.

„Labai džiaugiamės, tikrai reikėjo naujo automobilio. Bilietą patikrinau „Perlo“ terminale, išgirdusi apie laimėjimą informuojančią melodiją pajuokavau, jog greičiausiai ir laimėjau automobilį. Po kelių minučių pasikalbėjusi su loterijos atstovu, buvau labai nustebinta. Tikrai – automobilis! Iškart papasakojau vaikams, o vėliau pasidalysiu ir su tėvais, jie – jau šimtamečiai, jeigu paskambinsiu, labai susijaudins dėl laimėjimo“, – šypsojosi Vitalija.

Dar keturi visureigiai – du „Jeep Compass“ ir du „Mercedes-Benz GLA“ atiteko „Teleloto“ studijos žaidėjams, kuriuos sėkmė aplankė žaidžiant „Laimėjimų korio“ žaidimą. „Visureigių mėnuo“ tęsis iki lapkričio 17-osios: dar aštuoni žaidėjai laimės naujus visureigius – keturis „Jeep Compass“ su automatinėmis pavarų dėžėmis ir keturis išskirtinius „Mercedes-Benz GLA“. Taip pat laukia ir dar 500 daiktinių prizų: nuo nešiojamų kompiuterių, mobiliųjų telefonų iki dulkių siurblio-šluotos, kavos aparato, ar 100 eurų vertės „Circle K“ kupono degalams.

Kaip sakė visi žaidėjai, kurie dalijosi laimėjimo džiaugsmu, raktas į sėkmę labai paprastas, tai – dalyvavimas loterijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kasijus

Kasijus portretas
Daiktinis laimejimas skurdina loteriju dalyvius, kadangi daiktas eina su PVM(21 proc.). JEi auto nereikalingas, tai ji tenka parduoti be PVM. Zodziu, PVM, o tai apie 5-7tukst. Ishplaukia i biudzeta. Ir tail su kiekvienu daiktu - su demiu isemimo pieshtukais, dantu shepeteliais, dantu krapshtukais etc. Shiaip bendras loteriju fondas dalijamas pusiau - 50 proc. atitenka organizatoriams, sporto olompiniam remimui etc. Tad like 50proc. atitektu laimetojams, zhinoma, jei nebutu ikishami daiktiniai prizai su savo PVM-aims. Tie PVM - ai nuciulpia diesels dali leshu ish laimetoju dalies. Loterijos shtabas be PVM- o pinigu nuplukdo ir prekybininkams, mokedami prekybini antkaini, o tai irgi laimetoju fondo dailies saskaita. O kiek laimima bereikalingu daiktu, kuriu laimetojui nereikia, nes jis ta daikta turi; kur deti pvz. lauko grili, hamaka ir pan. Daiktai, ipainioti I laimejimus yra didelis nuostolis losheju kontingentui.

Internetinis darbas

Internetinis darbas portretas
Tai geriausias užddarbis. Pirmą mėnesį gavau 25386 USD už darbą 3 valandas per dieną. Aš pradėjau prieš keturis mėnesius ir iš karto namo pasiimdavau bent 5638–7364 USD per savaitę. Aš negaliu patikėti, kaip lengva buvo, kai aš tai išbandžiau. Šiuo atžvilgiu potencialas yra begalinis. Tai aš ir darau ............................>>>>>>>>>>>>> w­­­w­­­w.C­­­­­a­­­­­s­­­­­h­­­Flo­­w77.C­­o­­m

Goduolis

Goduolis portretas
Nieko verta reklama. Juokingi prizai ir laimejimai...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių