„Kesko Senukai“ plečia prekybą maisto produktais

  • Teksto dydis:

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių tinklas „Kesko Senukai“ investuoja į maisto prekių skyrių atnaujinimą – įrengtos naujos didesnės erdvės, išplėstas produktų asortimentas.

„Girdime mūsų pirkėjų norus ir siekiame jiems suteikti dar daugiau patogumo, dar geresnę apsipirkimo patirtį. Atnaujinti maisto prekių skyriai įgavo naują veidą, formą, pavadinimą, nuotaiką. Juose klientai ras dar platesnį maisto produktų pasirinkimą – daugiau kaip 2,2 tūkst. pavadinimų prekių“, – sako Elona Uckutė, „Kesko Senukų“ atstovė.

Anot jos, atnaujinant maisto skyrius, galvota apie skubančius ir itin laiką taupančius klientus – išalkusius meistrus ir tuos klientus, kurie nori tiesiog užkąsti. Tam asortimentas papildytas suvožtiniais, mišrainėmis, įvairiais mėsos užkandžiais, jau paruoštais pietų rinkiniais. Skubantys pirkėjai galės įsigyti ir čia pat kepamų kibinų bei bandelių, spurgų, šviežios kavos ar arbatos.

Atnaujinto maisto skyriaus asortimentas suformuotas taip, kad čia užsukę klientai rastų ir būtiniausias maisto prekes pasigaminti pietus, vakarienę ar greitus pusryčius. Kartu su gamintojais ir produktų tiekėjais buvo atrinkti pagrindiniai pieno, duonos, mėsos, žuvies gaminiai, jūros gėrybės, šaldyti ir švieži kulinarijos ir konditerijos produktai, bakalėjos prekės, saldėsiai, įvairūs užkandžiai bei gėrimai.

„Alkis gali užgožti įkvėpimą bei kūrybingumą, todėl tikimės, kad skyrių pamėgs meistraujantys, kuriantys namus ir skubantys klientai“, – teigia E. Uckutė.

Maisto skyriai atnaujinti didžiuosiuose miestuose esančiuose prekybos centruose: Vilniuje, Lukšio g. 34, ir Kaune, Islandijos pl. 32.

Atsižvelgdama į klientų norą kuo daugiau prekių įsigyti vienoje prekybos vietoje bei reaguodama į epidemiologinę situaciją šalyje, įmonė neseniai asortimentą papildė knygomis, o dabar dar ir maistu. Siekiant išplėsti bekontakčio užsakymų pristatymo galimybes, didžiuosiuose šalies miestuose buvo įrengti „Senukų“ siuntų terminalai.

„Kesko Senukai“ įmonių tinklą sudaro 88 nuosavos ir franšizės pagrindu veikiančios parduotuvės Baltijos šalyse – 69 „Senukų“ parduotuvės Lietuvoje, 8 „K-Rauta“ parduotuvės Estijoje, 11 „K Senukai“ parduotuvių Latvijoje, ir viena didžiausių regione elektroninės prekybos platformų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių