Kaunietė laimėjo apsilankymą Paryžiaus olimpinėse žaidynėse

  • Teksto dydis:

Violetai iš Kauno stebėti svarbiausią šios vasaros sporto renginį nebetrukdys prasta transliacija, pasimetę komentatoriai ar įkyri reklama. Moteris tapo viena iš trijų laimingųjų, „Teleloto“ žaidime laimėjusių kelialapį į Paryžiaus olimpines žaidynes.

Pirmas toks prizas ir pirmas kartas Paryžiuje

Violetai atiteko dviem skirtas kelionės paketas, į kurį įskaičiuota skrydžiai į Paryžių ir atgal, trys nakvynės viešbutyje, bilietai į olimpinių žaidynių moterų penkiakovės bei moterų breiko varžybų finalus ir apsilankymas kvapą gniaužiančioje žaidynių uždarymo ceremonijoje.

Tai pirmas kartas „Teleloto“ loterijos istorijoje, kai žaidėjams buvo pasiūlytas toks prizas. 

O Violetos gyvenime – tai bus pirmas apsilankymas meilės mieste.

„Nors abu su vyru keliauti mėgstame, bet kažkaip Paryžių iki šiol buvome aplenkę. Likimas pasirūpino, kad šią klaidą ištaisytume“, – juokėsi laimėtoja. 

Švęsti gimtadienį ir, galbūt, lietuvių pergalę

Laimingą loterijos bilietą, kuris Violetą nuvedė į „Teleloto“ studiją, moteris pirko parduotuvėje „Maxima“, esančioje Pramonės pr. 29, Kaune.

Šis pirkinys buvo moters dovana sau – artėjančios gimimo dienos proga. 

„Mano gimtadienis rugpjūčio 10-ą, tad švęsime jau Paryžiuje. Tikiuosi, jog kartu švęsti progą turės ir visa Lietuva – galbūt tapsime mūsų šalies sportininkų pergalių liudininkais“, – vylėsi ypatingo loterijos prizo laimėtoja.

Visą liepą vykusiuose šventiniuose „Teleloto“ žaidimuose kelialapius į Paryžiaus olimpines žaidynes taip pat laimėjo Donatas iš Rietavo ir Aleksandra iš Vilniaus.

Taip pat žaidėjams iškeliavo 600 sportiškų prizų bei 4 automobiliai „Toyota Corolla Cross Hybrid“.  

Loterijas ir olimpinį judėjimą Lietuvoje sieja ilga bendra istorija. „Teleloto“ žaidimas pradėtas organizuoti kaip vienas iš finansinės paramos šaltinių Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui. Iki šių dienų įsigydami loterijos bilietą „Teleloto“ žaidėjai ne tik suteikia sau pramogą, bet ir palaiko mūsų šalies sportininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių