„Iki“ pirkėjams – net 30 gimtadienio žaidimo automobilių

  • Teksto dydis:

30-ąjį gimtadienį prekybos tinklas „Iki“ kartu švęsti kviečia visus savo pirkėjus ir ištisus metus juos stebins ypatingomis dovanomis. Pirkėjų laukia įspūdingi gimtadienio žaidimo „30 mums, 30 automobilių Jums“ prizai – net 30 šiuolaikiškų ir stilingų „Toyota C-HR“ visureigių bei 150 tūkst. eurų vertės svajonių būstas.

Kas mėnesį – net trys automobiliai

„Šis gimtadienis mums tikrai ypatingas, todėl norime šventiška nuotaika visus metus dalintis ir su savo pirkėjais. Visus „Iki“ jubiliejinius metus mūsų pirkėjų laukia įvairios staigmenos ir dovanos. Gimtadienio proga norime padėkoti jiems ir įteikti funkcionalius hibridinius automobilius bei kuponą svajonių būstui“, – sakė prekybos tinklo „Iki“ rinkodaros vadovė Lina Giedrė.

Iš viso bendrai „Iki“ gimtadienio žaidimo prizams skirta suma sudaro net 772,8 tūkst. eurų. 30 gimtadienio automobilių vertė yra 622,8 tūkst. eurų su mokesčiais, o kuponas svajonių būstui yra 150 tūkst. eurų vertės. Šis prizas bus įteikiamas baigiantis 2022 metams.

Šis gimtadienis mums tikrai ypatingas, todėl norime šventiška nuotaika visus metus dalintis ir su savo pirkėjais.

Gamtai draugiškas hibridinis „Toyota C-HR“ automobilis yra nugludinto išorės dizaino ir aštrių linijų. Plati stovėsena ir progresyvus stilius suteikia jam dinamiškumo, o nepaprasta galia ir nepriekaištingos savybės neleidžia suabejoti, kad tai – tikras visureigis. „Toyota C-HR“ automobilis yra stilingas ir veržlus, savyje sujungiantis kelionių komfortą, draugiškumą aplinkai ir ateities technologijas. Jis puikiai pritaikytas tiek trumpoms kelionėms mieste, tiek ilgesnėms išvykoms užmiesčio keliais. Jame įmontuota hibridinė 1,8 l „Hybrid e-CVT“ variklio sistema ir automatinė pavarų dėžė. Su „Toyota C-HR“ automobiliu drąsiai galite leistis į bet kokius nuotykius.

Kruopščiai prižiūrimas procesas

„Iki“ gimtadienio žaidimo prizų laimėtojai nustatomi atsitiktinės atrankos būdu. Siekiant užtikrinti visišką žaidimo taisyklių atitikimą, laimėtojų atrinkimą stebi nepriklausomos audito kompanijos atstovai.

„Stebime, kad visas žaidimas vyktų pagal nustatytą tvarką ir laimėtojas būtų nustatytas tikrai sąžiningai atsitiktinės atrankos būdu. Mūsų auditoriai užtikrina, kad visi aktyvuoti žaidimo bilietai yra įtraukti, taip pat stebi laimėtojų nustatymą ir garantuoja, kad visas procesas yra visiškai skaidrus“, – sakė bendrovės „Patikimas auditas“ vadovas Saulius Lapšinskas.

Žaidime „30 metų mums, 30 automobilių Jums“ nuo sausio 3 dienos iki gruodžio 31 dienos kviečiami dalyvauti „Iki“ pirkėjai, kurie „Iki“ ir „Iki Express“ parduotuvėse perka prekių už dešimt eurų ir daugiau su lojalumo kortele IKI PREMIJA ar IKI PREMIJA SENJORAMS.

Pirkėjams sugeneruojamas vienas žaidimo bilietas, kurį aktyvavę jie gali dalyvauti žaidime. Išsamios žaidimo taisyklės skelbiamos www.iki.lt. Kuo daugiau bilietų – tuo daugiau galimybių laimėti. Žaidimo bilietas sugeneruojamas www.iki.lt asmeninėje „Mano IKI PREMIJA“ paskyroje. Kuo daugiau aktyvuosite žaidimo bilietų – tuo didesnis šansas laimėti žaidimo prizus.

Gimtadienio žaidimas „30 mums, 30 automobilių Jums“ vyksta visose iš 231 „Iki“ parduotuvių Lietuvoje. Visa informacija apie šventinius „Iki“ gimtadienio metus, dovanas ir pramogas: www.iki.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onytė

Onytė portretas
Neįmmanoma misija suvesti duomenis ir užregistruoti bilietą, tyčiojasi

Vaidotas

Vaidotas portretas
Perku "IKI", gaunu kvitą, kuriame parašyta, kad "Mano IKI PREMIJA" paskyroje bus sugeneruotas žaidimo bilietas. Viską įvykdau, kaip prašoma:užsiregistruoju,pranešu savo duomenis, kortelės numerį, tačiau nerandu, kur suvesti kvito numerį, jei jis toks yra. Čia pasityčiojimas iš pirkėjo?

kaunietis

kaunietis portretas
Aš irgi nerandu kur aktyvuoti bilietą ,,Mano iki premija" paskyroje, į el/laiškus atsakinėja kaip dundukai, be naudos...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių