„Ignitis“ vietoj vieno iš planų siūlo fiksuoti elektros kainą 36 mėnesiams

  • Teksto dydis:

Energetikos bendrovės „Ignitis“ nepriklausomo tiekimo buitiniai vartotojai, pasirinkę nefiksuotą elektros kainą, sulaukė pranešimų, kad jos nebelieka, penktadienį pranešė portalas 15min.lt.

Vietoj to bendrovė siūlo pasirašyti 36 mėnesių sutartis fiksuotais tarifais, kurie nuo 2023 metų sausio įsigalios, jeigu klientai „nieko nedarys“. 

„Nefiksuota paslaugos kaina galėjo būti nustatoma kas mėnesį, tačiau iki šiol ją atnaujindavome kas pusę metų. Apskaičiavę pirmojo 2023 metų pusmečio kainą, kurią turėtume nustatyti klientams, pamatėme, jog ji viršijo sunkiai suvokiamą ribą – 65 centus už kilovatvalandę. Todėl priėmėme sprendimą šio plano atsisakyti, o jį turėjusiems klientams pasiūlėme šiuo metu pigiausią fiksuotą variantą, kurio kaina žemesnė net per 20-25centus“, – 15min.lt komentavo „Ignitis“ ryšių su visuomene projektų vadovė Laura Beganskienė.

„Ignitis“ pabrėžia, kad atsisakomas planas nėra tiesiogiai susietas su biržos kainomis – galimybė už elektrą vartotojams reguliariai mokėti pagal biržos kainas ir toliau išlieka. 


Šiame straipsnyje: Ignitiselektros tiekėjasplanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pil.

Pil. portretas
Žmonės nepriklausomą tiekėją pasirinko ne savo norų o buvo pasakyta, kad privalo pasitinkti.Neprikausomas tiekėjas Ignitis turi 25% privačių akcijų . Valstybė turi 75% procentus.Manau tie 25% buvo padovanoti o ne pirkti iš valstybės, todėl tuos 25% akcijų privalo grąžinti atgal i vieną paketą.. Žmonės nepasitiki nei vienu privačių tiekėjų.Daryk išvadas ir turi būti tvarka šioje srityje.

pelnas privatizuojamas , išlaidos nacionalizuojamos

pelnas privatizuojamas , išlaidos nacionalizuojamos portretas
Taigi 3 metams reikia mokėti 40-45 cnt už kw/val. mums politikai žada dėl žalio kurso statyti vėjo parkus, kurie turėtu gaminti energijos perteklių, kas reiškia jos žema kaina, bet dauguma to nepajaus, nes turės fiksuotas kainas. Užtat pelnas augs "ignicio" investoriams: dabartiniam ministrui ir kitiems blatniems. Jei neesi blatnas tai gauni tik dedelius mokescius, skolas ir pareiga gynti blatnus ir jų kapitala, kaip eiliniai varganiai Ukrainoje.

buvo perlas

buvo perlas portretas
dabar ignitis. Maudo visus išsijuosę.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių