„Fazer Bakery Baltic“ turi naują vadovą

  • Teksto dydis:

Klavas Berzinis paskirtas naujuoju „Fazer Bakery Baltic“ generaliniu direktoriumi ir „Fazer Bakery Business Area“ valdybos nariu. Jis turi ilgametę patirtį tarptautiniame greito vartojimo prekių versle. K. Berzinis naująsias pareigas pradės eiti lapkričio pradžioje.

K. Berzinis turi vertingos patirties greito vartojimo prekių (angl. fast moving consumer goods, FMCG) versle – jis 19 metų dirbo įvairiuose „Philip Morris International“ padaliniuose ir rinkose. Šiuo metu jis įsikūręs Šveicarijoje ir yra atsakingas už kompanijos pardavimo strategiją visame pasaulyje. Prieš tai K. Berzinis dirbo pardavimų direktoriumi „Philip Morris“ Lenkijoje ir generaliniu direktoriumi Švedijoje bei Islandijoje. Be to, jis taip pat buvo šios kompanijos marketingo vadovu Baltijos šalyse ir vadovavo Latvijos padaliniui.

„Mūsų verslas Baltijos šalyse pastaruosius keletą metų sėkmingai vystėsi ir augo. Todėl esu įsitikinęs, kad Klavas yra tinkamas žmogus, galintis vadovauti mūsų verslui ir vesti jį į dar didesnę sėkmę ateityje kartu su komanda Baltijos šalyse“, – sakė „Fazer Bakery Business Area“ generalinis direktorius Petris Kujala.

Pats K. Berzinis taip pat džiaugiasi prisijungdamas prie „Fazer Bakery Baltic“.

„Kai atsirado galimybė prisijungti prie „Fazer“, aš net nesudvejojau. Ši kompanija atstovauja vertybėms, kuriomis aš nuoširdžiai tikiu. „Fazer“ gaminiai yra ant kiekvienos šeimos Baltijos šalyse stalo, o tai gali pagerinti žmonių gyvenimo kokybę visame Baltijos jūros regione. Tad labai džiaugiuosi prisijungdamas prie „Fazer“, – sako K. Berzinis.

„Fazer Bakery Baltic“ yra vienos iš pirmaujančių kepyklų Baltijos šalyse, išsiskiriančios inovatyviais, į sveiką gyvenseną orientuotais gaminiais. „Fazer Bakery Baltic“ buvo įkurta 2014 m., sujungiant „Fazer“ kepyklų verslą trijose šalyse – Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. „Fazer“ savo veiklą Estijoje pradėjo 1993 m., o Latvijoje ir Lietuvoje – nuo 2001 m. Šiuo metu „Fazer Bakery Baltic“ dirba daugiau kaip 620 žmonių.

Lietuvoje „Fazer“ atstovauja „Fazer Lietuva“ – viena pirmaujančių kepyklų šalyje, prekiaujanti duonos gaminiais, pažymėtais „Gardėsio“ prekės ženklu. Kaune esančioje kepykloje šiuo metu dirba 270 darbuotojų. Populiariausi duonos prekių ženklai – „Jorė“, „Skrudink ir ragauk“, „Daržovinės duonos“.

Žinomiausi „Fazer“ saldumynų prekių ženklai Lietuvoje yra „Karl Fazer“ ir „Geisha“. Bendrovės apyvarta 2017 m. buvo 16,94 mln. Eur.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Kuo mažiau saldumynų reikia Lietuvos žmonėms..Kas žino , supranta ,kad vartoti jų negalima,nesveika,neperka.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių