Išsprendus techninius gedimus prekybos tinklai vėl dirba įprastai

  • Teksto dydis:

Prekybos tinklas „Maxima“ pranešė, jog išsprendus pirmadienio rytą kilusius techninius kasos aparatų sistemos sutrikimus visos tinklo parduotuvės vėl dirba įprastai. Pavieniai sutrikimai jau beveik pašalinti ir tinkle „Lidl“.

„Identifikavę problemą ją išsprendėme kartu su IT įmone, kuri ir valdo kasų informacinę sistemą. Kasų veikimas jau yra atstatytas, todėl visos „Maximos“ parduotuvės vėl aptarnauja klientus“, – pranešime teigė „Maximos“ Procesų ir kokybės valdymo departamento direktorė Julija Vasiljevienė.

„Lidl Lietuvos“ atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė BNS nurodė, kad visose „Lidl“ parduotuvėse galima naudotis tiek paprastomis, tiek savitarnos kasomis.

„Anksčiau pasitaikė pavienių sutrikimų, tačiau jie šiuo metu beveik visur jau pašalinti“, – teigė „Lidl“ atstovė.

Dėl techninių kliūčių, susijusių su kasos aparatų sistemos pasikeitimais, pirmadienį neveikė daugiau nei 100 „Maximos“ parduotuvių, o pirkėjus iki pavakarės aptarnavo daugiau nei 140 savitarnos kasas turinčių parduotuvių.

Prekybos tinklą aptarnaujančios apskaitos sprendimų įmonės „Universalios valdymo sistemos“ (UVS) vadovas Igoris Ruginis portalui vz.lt teigė, kad įmonė patyrė kritinį gedimą, kurį pajuto apie 20–30 proc. įmonės klientų Lietuvoje, tarp jų „Maxima“, drabužių prekybininkė „H&M“, „Drogas“ bei kitos. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

To tik smagiai

To tik smagiai portretas
Taigi ten Igori pasamde , putinas kaltas

tai ir skaičiuojam

tai ir skaičiuojam portretas
Jeigu tik bac - karas, iškart parduotuvės atia, bankai atia, informacijos gavimas atia, energetika atia... Jokios programos nepaprastai padėčiai įveikti nėra, nors PIŠė su gauja sparčiai vizualiai draskosi, nepaprastos padėties neatšaukia ir mėto milijonus nežinia kur ir kam :D) Dar griebdama skolas Valstybės vardu..Galim palyginimui pasižiūrėt kaip su tokiais dalykais dabar Ukrainoj ir turėsim geležinius tokių reikalingų(jeigu ką) programų kriterijus bet ar kam tas iš tikrųjų rūpi?

jokia čia ne infliacija

jokia čia ne infliacija portretas
čia tik kainos pakilo techniškai
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių