- DMN inf.
- Teksto dydis:
- Spausdinti
Prieš savaitę restoranų tinklas „Čili pica“ pakvietė savo lojalius klientus į eksperimentą. Skirtinguose Lietuvos miestuose esančių keturių restoranų lankytojams buvo pasiūlyta paragauti sezono naujovių – itališkų „Piegata“ picų – ir patiems nustatyti jų kainą. Eksperimento metu restoranų svečiai suvalgė beveik 200 picų, įvertinę jas nuo 1 cento iki 40 litų.
Aktyviausiai eksperimente dalyvavo kauniečiai, kurie prekybos centre „Molas“ esančiame „Čili pica“ restorane įveikė net 74 picas, tuo tarpu dosniausi buvo klaipėdiečiai, vidutiniškai už picą sumokėję 5,56 Lt. Būtent klaipėdiečiai už naująsias picas mokėjo didžiausias sumas, siekiančias 20, 30 ir net 40 litų. Dažniausia kaina, kurią nustatydavo eksperimento dalyviai visuose miestuose – 1 litas.
“Sudalyvauti šiame eksperimente kvietėme „Draugų” ar „Mylimiausia“ korteles turinčius gyventojus bei visus šių restoranų lankytojus. Rezultatas mus nustebino – planavome, kad didžioji dalis svečių pasinaudos galimybe paskanauti naujų picų mokėdami už jas simbolinį vieną centą, tačiau tikrai nemaža dalis klientų rinkosi didesnes sumas, o kiti tikino, jog picos vertos gerokai daugiau, tačiau nustatinėdami kainą jie nori pasinaudoti proga ir sutaupyti. Dėl vieno dalyko nuomonės sutapo – beveik visi eksperimento dalyviai naujųjų „Piegata“ picų kokybę įvertino aukščiausiais balais“, - sako „Čili pica“ direktorius Saulius Jonaitis.
Eksperimentas vyko prekybos centre „Europa“ Vilniuje, prekybos centre „Molas“ Kaune, prekybos centre BIG Klaipėdoje ir Palangoje esančiuose „Čili pica“ restoranuose. Jo, dalyviai rinkosi vieną iš keturių naujųjų „Piegata“ picų su malta jautiena, tunais, rūkyta arba kepta vištiena. Didžiausio populiarumo sulaukė picos su malta jautiena ir kepta vištiena. Buvo ir tokių atvejų, kai eksperimente dalyvavę žmonės vėliau sugrįžo, norėdami paragauti jau kitos rūšies „Piegata“ picą.
Picos „Piegata“ – itališka „Čili picos“ pavasario sezono naujovė, sukurta bendradarbiaujant su itališkos virtuvės profesionalais. Be to, šiame procese aktyviai dalyvavo patys klientai ir restoranų darbuotojai, sudarinėjant picų receptūrą buvo atsižvelgta į degustacijų metu jų išsakytus pasiūlymus. Itališkos „Piegata“ picos yra perlenkiamos iškeptos ir tik tuomet užpildomos šviežiomis salotomis bei daržovėmis. Iš keturių rūšių pagal ypatingą receptūrą pagamintų „Piegata“ picų savo mėgstamiausią išsirinks tiek aštraus maisto, tiek vegetariškų patiekalų mėgėjai.
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
LTG kviečia keliauti kalėdiniais traukiniais
„Lietuvos geležinkelių“ (LTG) keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ kviečia keliauti kalėdiniais traukiniais. ...
-
L. Savickas: „Teltonikos“ atveju politikai nevykdė elementarios politinės vadybos9
Kandidatas į ekonomikos ir inovacijų ministro postą Lukas Savickas mano, kad „Teltonikos“ skandalas kilo dėl politinių vadovų nesugebėjimo užtikrinti politinės vadybos. Jo teigimu, jei „Teltonikos“ projektui būtų paskirtas ko...
-
„Foxpay“ vadovas S. Galatiltis: Lietuvos banko sprendimas nebuvo netikėtas
Teisėsaugos akiratyje atsidūrusios ir licencijos netekusios finansinių technologijų įmonės „Foxpay“ vadovas Saulius Galatiltis sako, jog Lietuvos banko (LB) sprendimas atimti įmonės licenciją nebuvo netikėtas. ...
-
Lietuvos bankas panaikino „Foxpay“ licenciją2
Lietuvos bankas (LB) už šiurkščius ir nuolatinius pažeidimus panaikino teisėsaugos akiratyje atsidūrusios Ievos Trinkūnaitės valdomos finansinių technologijų bendrovės „Foxpay“ licenciją, penktadienį paskelbė bankas. ...
-
Savivaldybė leido atnaujinti dalį gatvių šalia būsimo Vingio „Akropolio“
Šalia planuojamo naujo prekybos ir pramogų centro „Akropolis Vingis“ Vilniuje bus atnaujintos ir įrengtos naujos gatvės. ...
-
Šiandienio medicinos darbuotojo portretas: išskyrė 5 įgūdžius, reikalingus sveikatos priežiūros spec
Darbuotojams, norintiems sėkmingai įsitvirtinti darbo rinkoje, neretai tik profesinių žinių jau nepakanka. Tai rodo ir pernai Pasaulio ekonomikos forumo išskirti dešimt darbuotojams reikalingiausių įgūdžių, tarp kurių reikšming...
-
Į Sosnovecą vilioja ir architektūra, ir sportas
Dažnai Lenkija siejama daugiausia su vieta, kur vykstama apsipirkti. Tačiau šioje šalyje yra labai daug vietų, kurias verta aplankyti dėl visiškai kitų priežasčių. Vienas tokių paslėptų perlų yra Sosnovecas (Sosnowiec) – ...
-
Prestižinės UNESCO premijos „Moterims moksle“ laureatė: mokslas tuo ir žavus – jis pilnas netikėtumų4
Lapkričio 12 d. Vilniuje, Lietuvos mokslų akademijos (LMA) Didžiojoje konferencijų salėje įteikti diplomai UNESCO Baltijos šalių stipendijų konkurso „Moterims moksle“ laureatėms. ...
-
Verslo mentorystė: kaip noro tobulėti ir patirties sąjunga padeda verslams augti?2
Plėtojant verslą neišvengiamai kyla daugybė iššūkių. Juos įveikti gerokai lengviau turint patirtimi ir patarimais pasidalinti galinčius mentorius. Tai viena iš jau dešimtmetį gyvuojančios ir daugiau nei 150 mentori...
-
„Ignitis renewables“ pristatė jūrinio vėjo parko galimybes Lietuvos laivų savininkams2
Tarptautinės žaliosios energetikos bendrovės „Ignitis renewables“ vystomas jūrinio vėjo elektrinių parko projektas „Curonian Nord“ aplink save buria plačią verslų ekosistemą. Per Klaipėdoje surengtą susitikimą su laivų sav...