Burnoje tirpstantis šedevras su prancūzišku prieskoniu: „Iki“ pristato 30-mečiui skirtą tortą

  • Teksto dydis:

30-ąjį gimtadienį šiemet švenčiantis prekybos tinklas „Iki“ kartu paruošė ypatingą staigmeną savo pirkėjams. Kviesdamas švęsti kartu, „Iki“ pristato prancūzų konditerio Thierry Lauvray specialiai „Iki“ jubiliejui sukurtą tortą, kuris tobulo skonio derme nustebins net didžiausius smaližius. Aukščiausio lygio konditerijos šedevras akimirksniu nukels į Prancūziją, išskleis nepaprastą skonių puokštę ir užburs elegantiška išvaizda.

„Gimtadienį reikia švęsti ypatingai. Todėl kurdamas „Iki“ 30-ojo gimtadienio torto receptą pasitelkiau visą savo išradingumą. Specialiai „Iki“ jubiliejui sukurtas tortas pasižymi aukščiausios rūšies ingredientų gausa ir tobulu skonio balansu, o vienas svarbiausių šio torto akcentų – šampano kremas, kuris ne tik yra šventės simbolis, bet ir tortui suteikia prancūziškos elegancijos bei lengvumo“, – sako T. Lauvray.

Aukščiausios kokybės prancūziškų skonių ieškantiems smaližiams kvapnus šokoladinis tortas tikrai patiks. Pasak „Iki“ konditerio, tortą sudaro išskirtinės sudedamosios dalys. Įdarui T. Lauvray pasirinko šokoladą ir karamelę. Tačiau taip pat pridėjo ir staigmeną – nepakartojamo skonio įdarui suteikia avietės. Dar vienas šio konditerinio stebuklo netikėtumas – itališko prieskonio suteikianti ypatinga gianduja glazūra, pagaminta iš lazdynų riešutų.

Thierry Lauvray. „Iki“ nuotr.

„Gaminant šį tortą puikiai subalansuoti ne tik skoniai, bet ir jo tekstūra. Pavyzdžiui, traškesio šiam gardėsiui suteikia sviestiniai traškučiai, kurie pagaminti naudojant aukščiausios kokybės sviestą. O sviestas mano gimtojoje Prancūzijoje reiškia meilę ir dėmesį: tiek darbui, tiek konditerijai, tiek pirkėjui. Na, o koks gi skanėstas be juodojo šokolado? Paskutinis tortui ypatingo skonio ir prabangos suteikiantis elementas – aukščiausios kokybės belgiškas šokoladas“, – sako „Iki“ konditeris.

„Iki“ gimtadienio proga pirkėjų laukia ir dar daugybė dovanų. Sausio 3 d. startavo „Iki“ gimtadienio žaidimas „30 mums, 30 automobilių Jums“, kurio prizai – net 30 šiuolaikiškų ir stilingų „Toyota C-HR“ automobilių ir 150 tūkst. eurų vertės dovanų kuponas svajonių būstui įsigyti.

Žaidimo laimėtojams automobiliai bus įteikiami visus metus, o didysis žaidimo prizas – 150 tūkst. eurų vertės dovanų kuponas nekilnojamam turtui įsigyti bus padovanotas pasibaigus „Iki“ 30-ojo gimtadienio žaidimui.


Šiame straipsnyje: ikijubiliejustortas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Svarbiausia skonis!Visa "lietuviška virtuvė" yra nukopijuoti kitų šalių patiekalai.Tai galima atsekti istoriškai,kada su kunigaikščių nuotakomis ir kitais importiniais asmenimis migruodavo jų virėjai ir Lietuvos teritorijoje paplisdavo naujo pobūdžio maisto ruošimo būdai.

Lietuviškas

Lietuviškas  portretas
Tai pagamintas Lietuvoje.

Lietuviui

Lietuviui portretas
Šiaip tai jie visi nelietuviški. Visi tortų receptai nusirašyti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių