Atgimsta legendinė „Konrado Cukrainė“!

  • Teksto dydis:

Šeimos restoranų tinklas „Bernelių užeiga“ jau daugybę metų puoselėja lietuviškos gastronomijos ir kultūros tradicijas. Naujoji „Konrado Cukrainė“ – tai retrospektyva į madingiausią tarpukario laikinosios sostinės kavinę, kur rinkdavosi miesto ir šalies garsenybės, bohemos atstovai ir kultūros veikėjai. Tai buvo vieta, kur gimdavo kūrybinės idėjos ir mezgėsi prasmingi pokalbiai.

„Konrado Cukrainėje“ tikimės jus nudžiuginti ne tik išskirtine atmosfera, gardžia kava, bet ir įvairiausiais skanėstais: marcipanų ir šokoladiniu kremu varvančiais pyragaičiais, cukruotais ragaišiais, puriomis bandelėmis, drėgnais ir aromatingais tortais, rankų darbo sausainiais.

Taip pat – ką tik iškeptais sumuštiniais, kurie, prižadame, nepaliks abejingų net išrankiausių gurmanų.

Partnerio nuotr. 

Nors „Konrado Cukrainė“ iš pradžių buvo įkurta Kaune ir tapo viena garsiausių ir elegantiškiausių vietų mieste, jos paveldas yra svarbi visos Lietuvos kultūrinio gyvenimo dalis. Atidarydami „Konrado Cukrainę“ Vilniuje, siekiame perkelti šios istorinės kavinės dvasią ir kultūrinę vertę į sostinę.

Partnerio nuotr.

Didžiuojamės galėdami pristatyti šį legendinį pavadinimą sostinėje ir tikime, kad jis taps nauju miesto kultūros ir susitikimų centru, jungiančiu praeitį su dabartimi.

Adresas: Pilies g. 10, Vilnius

Darbo laikas: I–VII 9–21 val.

Partnerio nuotr.

Sekite mus socialiniuose tinkluose:

„Facebook“: Konrado Cukrainė

„Instagram“: konrado_cukraine



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eį portretas
Prie ko cia Vilnius ir Kauno Konrado cukranendrių? Vilniuje atidaryti reiktu zabegalovka ar zakusocnaja, ju ten absurdas buvo 90 ausimis metais

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Išdavikai. Kokia gėda, neatsirado vietos Kaune. Aišku, vilniečiai turtingesni, bus didesnis pelnas. O straipsnis toks patriotiškas.....

Aš portretas
Kavinei nėra vietos, už tai paminklams atsiras, Vilnius Konrado cukrainę, Kaunas paminklą Brazauskui.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių