30 tūkst. eurų „Maximos“ prizą laimėję kauniečiai lemtingąjį skambutį palaikė sukčiavimu

  • Teksto dydis:

Šiemet lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“, minėdamas savo 30-mečio jubiliejų, lepina klientus daugybe įvairių prizų, tarp kurių ir didysis mėnesio laimėjimas – 30 tūkst. eurų. Rugsėjį sėkmė nusišypsojo daugiavaikei kauniečių šeimai, kuriai įprastas apsipirkimas prekybos centre virto netikėta naujiena. Visgi laimėtoja Gitana Vizgaitienė prisipažįsta, jog sužinojus apie aplankiusią sėkmę, kilo ir abejonių.

„Nuolat jaučiame klientų lojalumą ir pasitikėjimą, tad stebinti juos ir prisidėti prie jų svajonių ar planų įgyvendinimo – vienas malonumas. Juk ir pats žaidimas gimė iš meilės ir dėkingumo klientams – įteikdami tūkstančius prizų norime išreikšti, kokie jie mums svarbūs“, – sakė „Maximos“ l.e.p. Pardavimų departamento direktorius Kristupas Buzys.

Mėnesio prizą kartu su vyru laimėjusi G. Vizgaitienė pamena, kad sulaukusi skambučio su žinia apie laimėtą prizą džiaugtis neskubėjo, nes netikėjo, kad taip galėjo įvykti. Moteris prisipažįsta, kad akimirką ji sudvejojo, ar laimėjimas yra tikras, mat buvo girdėjusi apie telefoninių sukčių gudrybes.

„Prekybos tinklo darbuotojams patvirtinus laimėjimą, nuoširdžiai juo džiaugėmės ir sunkiai tikime iki šiol. Juk „Maximos“ klientai esame nuo tada, kai šis tinklas atsirado Lietuvoje, ir vis dar čia lankomės bent porą kartų per savaitę. Esame daugiavaikė šeima, bet visi čia išpildome savo poreikius – randame viską, ko reikia: nuo mėsos produktų iki maisto augintiniui“, – sakė laimėtoja ir pridūrė, kad sėkmę atnešė naujoji „Ačiū“ kortelė.

Ji atskleidžia, jog su vyru loterijose dažniausiai nedalyvauja, tad negalėtų įvardinti, ar yra sėkmingi žmonės. Visgi, šis laimėjimas nėra pirmas jų gyvenime. Kadaise Gitana yra laimėjusi kelionę į užsienį, bet šia galimybe taip ir nepasinaudojo.

„Jau nusprendėme, ką darysime su laimėta suma. Kadangi su vyru mėgstame planuoti ir žvelgti į priekį, didžiąją dalį pinigų atsidėsime taupymui – juk neramiais laikais norisi didesnės saugumo garantijos. Kita laimėtos sumos dalimi, už gerus pasiekimus mokykloje, pradžiuginsime vaikus kažką jiems padovanodami“, – pridūrė G. Vizgaitienė.

Prizas laimėtojams buvo įteiktas specialiai organizuotame renginyje, vykusiame sėkmę atnešusioje vietoje – Veiverių gatvės parduotuvėje „Maxima XXX“. Jo metu prekybos centro lankytojai ragavo specialiai paruoštas vaišes, klausėsi saksofono muzikos.

„Iki „Gimtadienių gimtadienio“ finišo tiesiosios liko jau visai nedaug – vos keletas mėnesių, tačiau prizai dar nesibaigė. Vertėtų nepamiršti, kad didžiojo mėnesio prizą galite laimėti ir jūs, taip pat visą gausybę kasdienių ar kassavaitinių staigmenų. Juk dalyvauti – itin paprasta“, – sakė K. Buzys ir pridūrė, kad norint dalyvauti žaidime tereikia apsipirkti už ne mažiau nei 15 Eur bet kurioje šalies „Maximos“ parduotuvėje ir atsiskaitant už prekes pasinaudoti „Ačiū“ lojalumo kortele.



NAUJAUSI KOMENTARAI

man čia tas variantas su lidlu

man čia tas variantas su lidlu portretas
kai tie čmorikai davė priza teisėjai, kuri vedė jū bylą

Prizai

Prizai portretas
Kitų sąskaita. Kažkokia nesąmonė. Geriau pigintų prekių kainas ir pakeltų darbuotojų atlyginimus

Tomas

Tomas portretas
Jo jo, patikejom.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių