„Valstiečiai“ susitinka su finansų ministre: aiškinsis dėl mokesčių pertvarkos

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcija Seime su finansų ministre Gintare Skaiste trečiadienį ketina aiškintis dėl mokesčių pertvarkos paketo likimo, kaip išeiti iš ekonominės recesijos, kur bus naudojamos Europos Sąjungos ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo plano (RRF) lėšos.

„Norime pasišnekėti su ja apie būsimą mokesčių reformą, ar ji tikrai bus, ir ar tikrai taip skriaus viduriniają klasę“, – BNS teigė „valstiečių“ frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė.

Be to, ketinama aptarti šalies ekonominį stabilumą, kokius Vyriausybė turi išėjimo iš recesijos planus, jeigu, anot A. Norkienės, valdantieji juos turi.  

„Mus domina ir RRF lėšos. Kiek panaudojo ir kokiais greičiais panaudoti  bandytas kitas“, – BNS  kalbėjo frakcijos seniūnė.

A. Norkienės teigimu, bus bandoma išsiaiškinti, kodėl ministrė apsisprendė grąžinti dalį lėšų, kurias gavo būdama Kauno tarybos nare.

„Manau, kad toks klausimas bus, kaip tą sprendimą priėmė, kaip savivaldybė priėmė grąžintas lėšas, kaip užpajamavo“, – tvirtino A. Norkienė.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
manau ,kad jus neisit sik su norkiene , nes pas ja nera supratimo apie ekonomika

Aš \\\\\.../////

Aš \\\\\...///// portretas
su ja viename aerodrome šikt nenorėčiau.

Nei skaistės, nei skaidruomenės

Nei skaistės, nei skaidruomenės portretas
Aš taip tikėjau Gintare ir dar skaiste, o pasirodo būsiu "apsimovęs".
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių