R. Karbauskis dar tikisi sprendimo dėl valstybinių vaistinių, A. Veryga prarado viltį

Valdantiesiems antradienį pritrūkus balsų įteisinti valstybines vaistines, išsiskyrė „valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio ir sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos nuomonės dėl galimybės pataisas priimti vėliau.

R. Karbauskis sako, kad valdantieji rankų nenuleis ir dar kartą bandys balsuoti, tuo metu A. Veryga jau prarado viltį jas priimti šios kadencijos Seime.

„Nieko čia jau nebebus, nes tikrai nėra tiek balsų, kad būtų galima priimti“, – po balsavimo Seime žurnalistams teigė A. Veryga.

Jis abejojo, ar besibaigiančios kadencijos Seimas sugebės įteisinti valstybines vaistines: „Jeigu nuoširdžiai, tikrai neturiu vilties, kad šitas Seimas tą padarytų“. 

Tuo metu R. Karbauskis tikino, kad įteisinti valstybines vaistines vis tik dar bus bandoma.

„Dar sykį pabandysime balsuoti. Nežinau, kada. Kai potencialiai turėsime daugiau balsų. Nes mums reikia visų iki vieno. Man atrodo, 71 susirinktų, jeigu visi susirinktų, nors ir sudėtinga“, – BNS po balsavimo sakė „valstiečių“ lyderis.

Dėl pataisų nebalsavo penki ministrai ir premjeras, po pora „valstiečių“ frakcijai ir valdančiųjų koalicijai priklausančių parlamentarų. 

R. Karbauskis žada, kad dar vienas balsavimas bus jau po spalio 11-osios, kai įvyks pirmasis Seimo rinkimų turas. 

Valdantiesiems antradienį pritrūko balsų Farmacijos įstatymo pataisas dėl valstybinių vaistinių priimti, nes opozicija nesiregistravo balsuoti. Norint įstatymą priimti, reikia, kad balsuotų ne mažiau kaip 71 parlamentaras, o balsavo 61. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)

:)  portretas
Būtent , Karbauskis į seimą atėjo turtingas , o seimo opoziciniai , nedalyvavę balsavime , matyt dar tikisi praturtėti iš " vaistų magnatų " ? Konservatoriams , liberalams , socdemokratams dar trūksta milijonų ? Fui...

už geras pastangas ,VALSTIEČIAMS žmonės dėkoja,

už geras pastangas ,VALSTIEČIAMS žmonės dėkoja, portretas
VERYGA ,nepraraskite v i l t i e s, po rinkimų veltėdžių KONSERVATORIŲ , kurie KENKIA žmonių gyvenimui --seime gali likti tik dėl VEISLĖS, kurie neturės galimybių išgyventi KITŲ sąskaita.

Atsakas "rimtam klausimui"

Atsakas "rimtam klausimui" portretas
Karbauskis ir Matjošaitis senų laikų verslininkai , o kaip tapo konservai milijonieriais per keletą metų nusipirkę žemes miesto centre už 1 eurą p. Landsbergis , iš pensijų fondo pervesti į privatų fondą štai sąžiningieji Lietuvos milijonieriai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių