Neteisėtai kirtę saugotinus medžius Kudirkos Naumiestyje paklos per 6 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Gamtai padarytą žalą, neteisėtai kertant ir genėjant saugotinus medžius Kudirkos Naumiestyje, turės atlyginti atsakingi asmenys. Žala sudaro 6142,50 euro, jiems taip pat skirtos administracinės baudos, pranešė Aplinkos apsaugos departamentas (AAD).

Patikrinę kovo pradžioje gautuose pranešimuose pateiktus faktus apie Kudirkos Naumiestyje Tilto, Vinco Kudirkos, Bažnyčios, Vytauto gatvėse kertamus medžius, AAD Kazlų Rūdos aplinkos apsaugos inspekcijos pareigūnai nustatė 3 administracinius pažeidimus dėl neteisėto mažalapių liepų kirtimo bei neteisėto mažalapių liepų ir paprastojo ąžuolo genėjimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo  portretas
Jau manau perzengtos visos ribos privaciuose apleistuose sklypuose priauge medziu ateina suraso ir itraukia i saugotinus nesvarbu kad per medzius zmogui nera kur apsisukt kad auga ne vietoje ir kad net namas pastatyt netelpa visiem veltedziam dar pinigus turi moket valstybinej zemej kaip valdzia nori taip tegul daro bet privaciuose sklypuose saugotinas ar ne tai turi sprest pats sklypo savininkas kokia isprotejus bobute prisirisus prie medzio tegul stovi kol paminklas gausis per visus berazumius kencia privaciu sklypu savininkai saugokit medzius miskuose ir nesikiskit i privacius sklypus

Vaidas

Vaidas portretas
o ka daro tipo teisėti kirtikai su miškais? Kokius jie juos palieka , baisu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių