LEA: per savaitę Lietuvoje benzinas pigo vienu, dyzelinis kuras – dviem centais

  • Teksto dydis:

Vidutinės benzino ir dyzelinio kuro kainos Lietuvoje per savaitę mažėjo, penktadienį pranešė Lietuvos energetikos agentūra (LEA).

Sausio 30–vasario 6 dienomis benzino litras Lietuvoje vidutiniškai kainavo 1,51 euro arba vienu euro centu mažiau nei prieš savaitę, o dyzelinis kuras atpigo dviem centais, iki 1,67 euro.

Degalai Lietuvoje išlieka pigiausi Baltijos šalyse, nurodo LEA.

Latvijoje benzino kaina tuo pačiu metu nesikeitė ir buvo 1,65 euro, dyzelinis kuras atpigo 4 centais, iki 1,71 euro. Estijoje benzinas brango nežymiai, nuo 1,76 iki 1,77 euro, dyzelinio kuro kaina didėjo 2 centais, iki 1,82 euro.

Lenkijoje benzinas per savaitę atpigo vienu centu, iki 1,41 euro, dyzelinio kuro kaina nesikeitė ir buvo 1,62 euro. Vokietijoje benzino kaina mažėjo 4 centais iki 1,80 euro, o dyzelinis kuras atpigo 5 centais, iki 1,80 euro.

„Brent“ nafta praėjusią savaitę atpigo 5 proc. ir vidutiniškai kainavo 82,2 JAV dolerio už barelį, „Urals“ pigo 8,5 proc. iki 52,7 JAV dolerio.

Anot LEA, „Brent“ naftos kaina žemiau 90 JAV dolerių ribos laikosi pastarąsias 11 savaičių (lapkričio 22–vasario 6 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?????

????? portretas
?????=o

tai

tai portretas
rinkyminiu triuku sunkeliai i kuriuos vylioja paradoksines smeklos pacios jau paklydusios savo pedziunglese kur 1 vagia po to meluojama nes 1 buvo atvirksciai 1 melavo po to voge anksciau vagis voge ir nereke gaudykit vagi bet siandien suprates kad gali but pagautas nori istirpt teisiuju minioje bet si karta nepavyks nes ta hebra kuri minioje nesiviesins ir jo negelbes nes gali buti kad tai tik /atpirkymo ozys/ ir si aukot hebros egzistencijos labui ka visi ir matome kartu su Milda ===
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių