Kinų žvalgytuvės Palangoje: prabilta apie būsimas investicijas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Palangos miesto savivaldybėje lankėsi ir su meru Šarūnu Vaitkumi susitiko nepaprastasis ir įgaliotasis Kinijos Liaudies Respublikos ambasadorius Lietuvoje Zhifei Shen. Pirmą kartą Palangoje besilankančio Kinijos ambasadoriaus tikslas – aptarti galimas bendradarbiavimo sritis.

Ambasadoriui Z. Shen buvo pristatyta ne tik Palangos kurorto infrastruktūra, bet ir potenciali investicinė erdvė – maždaug 36 hektarų teritorija šalia oro uosto, kurios detalusis planas šiuo metu yra rengiamas, o šią procedūrą baigus bus ieškoma galimų investuotojų.

Meras Š.Vaitkus atkreipė dėmesį, jog ši teritorija yra labai patogioje bei gražioje vietoje, ir ateityje miestas norėtų matyti turistinį objektą, pavyzdžiui, pramogų kompleksą arba geoterminius baseinus.

Kinijos ambasadorius teigė pristatysiąs Palangą ir jos siūlomas investavimo galimybes besidomintiems bei atkreipė dėmesį, jog Palangos miestas yra vienas iš teigiamų pavyzdžių, kur ekologijai skiriamas labai didelis dėmesys.

„Ekologija yra mūsų ateitis, ji turi būti pirmoje vietoje ir vienas iš pagrindinių veiksnių, statant naujus objektus“, – pabrėžė Z. Shen.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ane?

ane? portretas
Bėgam nuo vilko, - papulsim ant meškos, arba kaip rusai sako, - Chren redki neslašče. (Krienai nesaldesni už ridiką).

Skaitytojas

 Skaitytojas portretas
Kinai investavę sukurs ne lietuviams darbo vietas,bet atsiveš kinus.Taip jie darė kitose valstybėse.

dziaugiames kad paims kas nors

dziaugiames kad paims kas nors portretas
Ko jus cia viduriuojat. Kazkas VISTIEK paims ta Lietuva savo globon ir NIEKAS NEKLAUS jusu norit to ar nenorit. Pinigu tai norit matosi is godziu kiaules akuciu. Dziaugtis turetumet kad kinai dar ziuri i ta isvogta, praskolinta ir be papuasu teritorija.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių