I. Šimonytė: būsimas šildymo sezonas nebus lengvesnis nei praėjęs

  • Teksto dydis:

Būsimas šildymo sezonas nebus lengvesnis nei praėjęs, sako premjerė Ingrida Šimonytė. Ji tikisi, jog kai kuriuos sprendimus, kaip žmonėms lengviau išgyventi žiemą, pasiūlys ir Europos Komisija (EK).

„Faktas tas, kad nebus lengvesnis šildymo sezonas, bet ruošiamės tam ir manau, kad Europos Sąjunga taip pat pasiūlys žingsnius, kaip sąjunga, kaip geriau paruošti žiemai, todėl kad Europos Komisija turėtų komunikatą išleisti artimiausiu metu“, – žurnalistams trečiadienį Seime sakė I. Šimonytė.

„Manau, kad taip pat ir iš Komisijos, kaip kovido atveju buvo tam tikrų bendrų europinių sprendimų (...), nenustebsiu, jeigu tų sprendimų bus pasiūlyta ir čia“, – pridūrė ji.

Yra daug faktorių, kurie tai lems.

Pasak I. Šimonytės, Rusijai mažinant gamtinių dujų tiekimą Europai, rudenį tai paveiks jų kainas.

„Kainoms poveikis veikiausia bus ir greičiausiai ta prielaida dėl dujų kainų, kuri buvo pavasarį, jau gali neatitikti realybės rudenį. Yra daug faktorių, kurie tai lems, kol kas dar anksti pasakyti“, – teigė premjerė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ei, konservų k g e b e CHUNTA !

ei, konservų k g e b e CHUNTA ! portretas
eikite po VELNIŲ ! --jus Lietuvos GYVENTOJAI i š v y s į PIPIRŲ žemę.

dėl KONSERVŲ valdžios k v a i l ų veiksmų--

dėl KONSERVŲ valdžios k v a i l ų veiksmų-- portretas
pastoviai SUNKINAMAS Lietuvos žmonių gyvenimas-- tai parazitinė konservatorių kgebistų CHUNTOS laikysena;- s ą m o n i n g a i bloginti ŽMONIŲ gyvenimą.

ogi

ogi portretas
ko noret juk gyvenam kreivio iskreiptoji kreivu veidrodz iu karalysteje kuria valdo pisss pridurkai lgbt kailyje ir armoskos sudety varyt i kosmosa ma toma i pa jute kad cia bus karsta /jiems/ tai skris atsivesint tai varykit vis i/os/ mes be jusu nesusalsim===
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių