ESO: elektros tiekėją gyventojai galės rinktis iki mėnesio pabaigos

Norėdami gauti elektrą iš nepriklausomo tiekėjo ar jį pakeisti nuo kito mėnesio, gyventojai jį pasirinkti galės iki einamojo mėnesio pabaigos, teigia bendrovės „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) atstovas.

Pasak Pauliaus Kalmanto, tokia tvarka įsigalios jau šį mėnesį.

„Pasirinkti nepriklausomą tiekėją tiek jį turintys, tiek jo neturintys gyventojai gali iki einamojo mėnesio priešpaskutinės dienos, o ne likus dviem savaitėms iki mėnesio pabaigos, kaip kad buvo iki šiol“, – BNS sakė P. Kalmantas.

„Gyventojai turi dar daugiau laiko padaryti jiems reikiamus sprendimus, kad sutartis įsigaliotų jau nuo kito mėnesio, o nereikėtų laukti viso mėnesio“, – teigė ESO atstovas.

Pagal dabartinę tvarką, norėdami elektrą iš nepriklausomo tiekėjo pirkti nuo kito mėnesio pradžios, gyventojai jį pasirinkti turėjo iki einamojo mėnesio 18-tos dienos (imtinai).

Išimtis buvo pritaikyta veiklą nutraukusios „Perlas Energijos“ klientams – jie galėjo pasirinkti tiekėją iki rugpjūčio 28 dienos, be to, terminas birželį buvo pratęstas ir antrojo rinkos liberalizavimo etapo vartotojams – je tai galėjo padaryti iki birželio 26-osios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baikt tuos juodus žaidimus niekšai

Baikt tuos juodus žaidimus niekšai portretas
Gražinkit strateginę šalies sritį Valstybei. Ir nekiškit daugiau pas mus savo sorošinių snukių

IESKO DURNIUKU

IESKO DURNIUKU portretas
ISITRINKITE GALVA NEPRIKLAUSOMI ELEKTROS TIEKEJAI. Nes jus esate VAGYS ir elektra NEGAMINATE, o PERPARDAVINEJATE.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių