Apklausa: 60 proc. gyventojų mano, kad įvedus eurą kiltų kainos

  • Teksto dydis:

60,6 proc. gyventojų mano, kad įvedus eurą viskas brangtų, rodo apklausa.

Naujienų portalo delfi.lt skelbiamos apklausos duomenimis, 25 proc. gyventojų laikosi nuomonės, kad kai kas brangs dėl vartotojams nepalankaus kainų apvalinimo. 5,5 proc. apklaustųjų laikėsi nuomonės, kad kainos nesikeis, 1,1 proc. - kad kai kas atpigs.

Lietuvos gyventojai, tyrimo metu paklausti, ar tiki, kad 2015 metais Lietuva įsives eurą, atsakė įvairiai: 37 proc. nurodė, jog mano, kad tai realu, o 42 proc. manė priešingai. 21 proc. apklaustųjų į klausimą neatsakė arba nurodė, kad nežino.

Apklausą naujienų portalo delfi.lt užsakymu lapkričio 19-27 dienomis atliko viešosios nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovė "Spinter tyrimai". Tyrime dalyvavo gyventojai nuo 18 iki 75 metų. Tyrimo metu buvo apklausti 1006 respondentai, rezultatų paklaida - 3,1 procento.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vkt

Vkt portretas
Kol dar buvo markes,vaziuodavom i Lietuva apsipirkti,dabar nebeapsimoka.

Neissipagirioje

Neissipagirioje portretas
Tik visiski naivuoliai arba neisipagirioje gali svaigti euru... Litas, litas ir tiktai litas! Euro reikia tik verslininkams ir politikams. Visiems kitiems- naujas skurdo garantas!

tam duobei

tam duobei portretas
Duobe tu duobe, turbut neatsigavai dar po sventinio laikotarpio, jei manai, kad tik "kazkiek". Pasidomek, kaip buvo visose salyse, kai ivede. Ir jei algos bus lietuviskos, o kainos europines, nafik ta tavo eura! Dar mazai Lietuva nuskurdinta, tai visokie bukuciai pasiruose naujam tupsniui pries ES...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių