“Citroen” pristatė naują “kosminį” konceptą

Ženevos automobilių parodoje “Citroen” kompanija pristatė eilinį savo “kosmosą”. Kaip rašo autobild.lt, šį kartą gamintojai parodė koncepcinį automobilį, pavadintą Survolt.

Iš išorės jis primena koncepcinį modelį Citroen GT Concept, kurį kompanija pristatė 2008-aisiais metais Paryžiaus automobilių parodoje. Survolt, kaip ir GT, išsiskiria ryškiu dizainu.

Įdomi koncepcinio modelio idėja. Šiuo atveju kalbama išskirtinai apie sportinį automobilį, kuris, tikėtina, aprūpintas neblogomis charakteristikomis. Nors apie jas kol kas lieka tik spėlioti - jokios techninės informacijos automobilio gamintojas nepateikia.

Kalbant apie dizainą, galima pasakyti, kad automobilio kūrėjai išgaubė visas, kokias tik įmanoma, automobilio formas. Be firminio “Citroen” ženklo, prancūzai pridėjo dar ir orginalią “S” raidės emblemą.

Kas žino, gal Survolt laukia eilinė parodų automobilio dalia - po parodos dulkėti kokiame kompanijos muziejuje, o gal kaip tik jis bus naujos kompaktinių greitų automobilių klasės pirmtakas? Laikas parodys.


Šiame straipsnyje: Citroen

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių