Didesnė krūtinė – geresnis lytinis gyvenimas?

Naujas tyrimas parodė, kad didelė dalis moterų, pasididinusių krūtinę, pripažįsta, kad tai pagerino jų lytinį gyvenimą. Žinoma, tyrime dalyvavo tik tam tikra moterų dalis, todėl rezultatų negalima vertinti vienareikšmiškai. Taigi, ar tai gali būti tiesa?

Taip, gali – atsakys Brazilijos mokslininkai. Moterys, pasididinusios krūtinę, tikrai dažnai būna labiau patenkintos savo lytiniu gyvenimu, be to, joms susijaudinti tampa dar paprasčiau. Vis dėlto, geresniu seksu ne visos gali pasigirti – moterys, kurioms po operacijos atsirado strijų, teigė, kad ši operacija lytinio gyvenimo nepagerino.

Tyrime dalyvavo 45 moterys, kurios planavo pasididinti krūtis. Prieš operaciją moterų paprašyta užpildyti klausimyną (apie tai, ar jos patenkintos lytiniu gyvenimu, ar greitai susijaudina, ir t.t.)

Praėjus 18 mėnesių po operacijos, moterys turėjo dar kartą atsakyti į tuos pačius klausimus. Paaiškėjo, kad net 36 iš 45 moterų po operacijos jaučiasi labiau patenkintos lytinais santykiais. Kitos moterys teigė, kad seksualinis gyvenimas nepagerėjo. Taip pat jos skundėsi, kad po operacijos atsirado strijų. Įdomu tai, kad šios moterys pasirinko kur kas didesnes krūtis nei turėjo iki operacijos.

Psichologė Tomi-Ann Roberts teigė, kad visiškai natūralu, jog moterys jaučiasi kur kas labiau patenkintos savo lytiniu gyvenimu po operacijos – moterys jautė kompleksus dėl krūtinės, ir dabar jų nebeliko.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vasia

vasia portretas
Savo bobai sakysiu ,jei nepatenkinta eik dydinkis papus.

Tarp

Tarp portretas
papu smagu nuleist,ir i burnyte taip pat
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių