„Žalgirį“ su pelnyta pergale sveikinęs Ž. Obradovičius: sakiau, kad jie sureaguos

Stambulo „Fenerbahče“ treneris Željko Obradovičius po pralaimėjimo Kauno „Žalgiriui“ buvo nusivylęs savo auklėtinių gynyba bei pabrėžė, kad Lietuvos ekipa laimėjo pelnytai.

Kauniečiai triumfavo 82:80, o po trečiojo kėlinio jau buvo surinkę 73 taškus. Tik paskutinis ketvirtis atgaivino „Fenerbahče“ viltis, kai likus 38 sekundėms iki mačo pabaigos rezultatas tapo lygus, bet pergalingą metimą pataikė Edgaras Ulanovas.

„Noriu „Žalgirį“ pasveikinti su šia pergale. Jie žaidė labai gerą krepšinį. Jau po pirmojo mačo sakiau, kad „Žalgiris“ sureaguos. Tai yra normalu. Jie nusipelnė laimėti rungtynes. Mes nežaidėme Eurolygos atkrintamųjų lygio rungtynių. Prieš dvi dienas mūsų gynyba buvo visai kitokia, o tai visada yra trenerio atsakomybė.

Gynyba buvo ne tokia, jog galėtume žaisti atkrintamosiose. Kartais prastai atrodėme ir puolime. Jeigu varžovams leidžiame įmesti 70 proc. dvitaškių, tuomet tikrai gerai nesiginame. „Žalgiris“ yra gera, kovotojų komanda. Jie taip pat žais ir Kaune.

Serija lygi 1-1, ji tęsis Kaune, o mes turime save paruošti, turime geriau suprasti, ko norime. Dėkoju sirgaliams dėl sukurtos atmosferos“, – po rungtynių Stambule kalbėjo Ž. Obradovičius.

Pirmąsias rungtynes „Fenerbahče“ laimėjo 76:43, o tuomet „Žalgiris“ užfiksavo klubo pelnytų taškų Eurolygoje antirekordą.

Serijoje kovojama iki 3 pergalių, o laimėję Turkijoje, „Žalgirio“ krepšininkai įgijo namų aikštės pranašumą. Artėjančios dvejos rungtynės bus žaidžiamos Kaune antradienį ir ketvirtadienį.

Rungtynių apžvalga:

 

 

Šarūno Jasikevičiaus komentaras:

 

 


Šiame straipsnyje: ŽalgirisEurolygafenerbahce

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių