S. Ibaka sužaidė sezono mačą, o „Raptors“ įsmeigė savo vėliavą ir Jutoje

  • Teksto dydis:

„Toronto Raptors“ (46-18) ir toliau demonstruoja, kad praėjusiais metais iškovotas NBA čempionų titulas nebuvo atsitiktinis. Kanados komanda 101:92 (27:22, 30:29, 19:19, 25:22) svečiuose pranoko „Utah Jazz“ (41-23) ekipą ir dal labiau sustiprino savo pozicijas Rytų konferencijoje.

„Raptors“ pastaruoju metu tapo sunkiai sulaikoma jėga ir nuo sausio vidurio per 25 mačus iškovojo net 21 pergalę.

Rytų konferencijoje trečiąją vietą užimantį „Boston Celtics“ „dinozaurai“ jau lenkia didesne nei trijų pergalių persvara. Rytuose geresnius rezultatus demonstruoja tik „Milwaukee Bucks“.

Jutoje patį rezultatyviausią šio sezono mačą sužaidė Serge'as Ibaka. Konge gimęs ir Ispanijos pasą turintis puolėjas žaidė 37 minutes, per kurias pelnė 27 taškus, atkovojo 13 kamuolių beiatliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Jam labai gerai talkino ir arti trigubo dublio buvo šiemet galingai žaidžiantis kamerūnietis Pascalis Siakamas – 27 taškai, 11 atkovotų kamuolių ir 8 rezultatyvūs perdavimai.

Ketvirto kėlinio viduryje Rudy Gobertas taikliu metimu išvedė „Jazz“ į priekį, bet pajutę grėsmę „Raptors“ atsakė septyniais taškais be atsako ir vėl perėmė iniciatyvą.

Pergalę svečiams paskutinę minutę įtvirtino visas šešias baudas pataikęs P.Siakamas.

Rungtynių pabaigoje aikštėje įvyko nemenkas susistumdymas, kuriame dalyvavo abiejų komandų krepšininkai.

Tiesa, Jutoje „Raptors“ prarado vieną savo lyderių Normaną Powellą. Gynėjas jau pirmajame kėlinyje išsisuko čiurną ir daugiau į aikštę negrįžo.

„Jazz“: Joe Inglesas 20, Royce'as O'Neale'as 15, Mike'as Conley 13, Donovanas Mitchellas 11.

„Raptors“: Serge'as Ibaka (13 atk. kam.) ir Pascalis Siakamas (11 atk. kam., 8 rez. perd.) po 27, Kyle'as Lowry 21, Mattas Thomasas 9.

Visų NBA rungtynių rezultatai:

„Atlanta Hawks“ – „Charlotte Hornets“ 143:138;

„Denver Nuggets“ – „Milwaukee Bucks“ 109:95;

„Utah Jazz“ – „Toronto Raptors“ 92:101.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių