Po Š. Jasikevičiaus pasisakymų – kritikos banga: negali taip bendrauti

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius susilaukė kritikos iš LKL komunikacijos vadovo Šarūno Mazalo dėl bendravimo su žurnalistu per spaudos konferenciją po pralaimėtų rungtynių „Šiauliams“.

„Negali taip bendrauti, – rašė Š. Mazalas „Facebook“ paskyroje. – Kai Tautvydas Kubilius po konferencijos parašė „sudegiau“, galvojau, kad tai buvo eilinis trenerio patujinimas ir nepasitenkinimas po pralaimėjimo.

Bet čia buvo labai stipru. Ne, čia tikrai ne žurnalistas sudegė, čia sudegė treneris. Ir jei jau didžioji dalis komentarų smerkia tokį bendravimą (žinant asmens aukštinimą), vadinasi, gerokai perspausta.“

Tu turi dirbti savo darbą ir gerbti tuos, kurie dirba savo darbą.

„Tu turi dirbti savo darbą ir gerbti tuos, kurie dirba savo darbą, – tęsė LKL komunikacijos vadovas. – Kad ir kas būtum, pagarba žmogui privalo išlikti. Tavo elgesys sudaro komandos įvaizdį ir parduoda bilietus. Tiek neigiamų komentarų apie asmenį jau seniai nemačiau.“

Š. Mazalui nepasitenkinimą sukėlė Š. Jasikevičiaus atsakymai žurnalistui spaudos konferencijos metu.

„Ar tu žiūri mūsų rungtynes LKL? Čia tau pirmą sykį mes taip darome? Kas antrose rungtynėse taip darome. Idėja yra ta, kad mes turime jauną įžaidėją, kuriuo labai tikime ir kuriam labai reikia žaisti. Nesuprantu, atrodo pirmą sykį tokius dalykus darytume“, – žurnalistui, į klausimą apie Thomaso Walkupo žaidimą tik po ilgosios pertraukos, atsakė Š. Jasikevičius.

Prieš tai Jasikevičius nenoriai atsakė ir į klausimą apie priežastis, lėmusias varžovų laimėtą kovą dėl kamuolių.

„Tokios, kurias išvardinau tau prieš kelias minutes. Tai, kad kai kurie žaidėjai nesugeba užsivesti LKL rungtynėms ir aš, kaip treneris, nesugebu jų motyvuoti“, – atsakė „Žalgirio“ vairininkas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

KESTAS

KESTAS portretas
jus sakalai ,kaip ZALGIRIUI negerai ,jus henos pasiruose i sudus malti ,o kaip sekasi uz savo supistu kiausu laikotes

Ziurnaliugos

Ziurnaliugos portretas
buvo nuleisti zemiau plintuso uz kvailus klausymus. Juk daugelis is musu nemegstame kvailiu!

Mh

Mh portretas
Kalbes angliskai. Baigsis verkimai?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių