„Olympiakos“ pasitinka kauniečius: šios rungtynės yra 100 proc. mūsų

  • Teksto dydis:

Po sunkių rungtynių Barselonoje, kuriose Pirėjo „Olympiakos“ paskutinėmis sekundėmis 78:79 nusileido Šarūno Jasikevičiaus kariaunai, Georgios Bartzoko auklėtiniai Eurolygos dvigubą savaitę užbaigs namų aikštelėje priimdami Kauno „Žalgirio“ ekipą.

Graikų klubo strategas prieš rungtynes sakė, kad komandoje yra dar daug taisytinų dalykų bei taip pat išskyrė faktą, kad Lietuvos komandos puikiai žaidžia krepšinį.

„Tikrai galime daug ką patobulinti savo žaidime. Mes tai padarysime per treniruotes ir rungtynes, – sakė G. Bartzokas. – Taip geros komandos tampa dar geresnėmis, tad tikiu, jog einame geru keliu. Mes vis tobulėjame. Neturime laiko daugiau analizuoti rungtynių su „Barcelona“. Rytoj kovosime prieš komandą, kuri pernai mus du kartus įveikė ir įprastai užtikrintai žaidžia mūsų namų aikštėje. Žinoma, šiemet jie turi kitų žaidėjų, taip pat naujas treneris. Jie prarado keturis ar penkis starto penketo žaidėjus, tačiau prie komandos prisijungė labai patyrę žaidėjai – Janis Strelnieks, Mantas Kalnietis ir Nielsas Giffey. Žinau, kad jiems trūks Joffrey Lauvergne'o, kuris yra traumuotas, bet vis tiek jie yra klasikinė Lietuvos komanda ir tai reiškia, kad jie žino, kaip žaisti krepšinį. Jie žaidžia intensyviai ir greitai. Gynėjai Lukas Lekavičius ir Emmanuelis Mudiay aštriai žaidžia su kamuoliu. Tai bus labai sudėtingos rungtynės ir mes turime būti pasiruošę.“

Kovosime prieš komandą, kuri pernai mus du kartus įveikė ir įprastai užtikrintai žaidžia mūsų namų aikštėje.

„Olympiakos“ įžaidėjas Kostas Sloukas tikino, kad komanda nebegalvoja apie buvusias rungtynes ir privalo būtinai įveikti „Žalgirį“.

„Mes jau pamiršome rungtynes prieš „Barceloną“. Mes einame į priekį, nes rytoj turime svarbesnes rungtynes su „Žalgiriu“. Rungtynes, kurios parodys, kiek toli galime nueiti šį sezoną. Privalome laimėti šį mačą. Žinoma, tai bus sunku. Esame po sunkių rungtynių ir sunkios kelionės. Vis dėlto nėra pasiteisinimų. Šios rungtynės yra 100 proc. mūsų ir mes turime laimėti, kad ir kas bebūtų “.

Pirėjo „Olympiakos“ ir Kauno „Žalgirio“ mačas įvyks šįvakar, 21 val. Lietuvos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių