„Neptūnas“ pradeda prekybą naujojo sezono abonementais

  • Teksto dydis:

Įspūdingą gimtadienį šiemet švenčiantis ir istoriniais pasiekimais šį sezoną sužibėjęs klubas jau žvelgia į ateitį. „Neptūnas“ ruošiasi 2019/2020 metų sezonui ir vienas pirmųjų pradeda prekybą abonementais į naujo sezono namų rungtynes.

„Sezonas mums buvo ir vis dar yra ir ypatingas, ir įspūdingas. „Neptūnas“ emocijas sirgaliams dovanoja jau 55-erius metus, todėl labai smagu, kad gimtadienį pažymime istorinėmis pergalėmis ir pasiekimais. Reguliarųjį LKL sezoną baigėme būdami antroje vietoje, net tris kartus įveikėme Kauno „Žalgirį“ ir pergalingai atžygiavome į pusfinalį. Atiduodame visas jėgas, kad pasiektume maksimalių rezultatų, pateisintume sirgalių lūkesčius ir padovanotume jiems gražų žaidimą bei gerą laiką arenoje“, – sakė Klaipėdos „Neptūno“ direktorius Vilius Sukonas.

Šį sezoną klubas ypač daug dėmesio skyrė savo sirgaliams. Ta pačia kryptimi „Neptūnas“ žada judėti ir toliau. Sirgaliams, perkantiems naujo sezono abonementą, klubas paruošė ypatingą dovaną – išskirtinio dizaino marškinėlius. Tiesa, su 2019/2020 metų sezono abonementu norėdami dovanų gauti marškinėlius, sirgaliai turėtų paskubėti ir abonementus įsigyti iki birželio 1 d.

Sirgaliai galės rinktis iš keturių abonementų variantų, kurie skiriasi tik vieta salėje ir kaina. Naujo sezono abonementų kainos nesikeičia – jos bus tokios pat kaip ir pernai, t. y. abonementų kainos prasidės nuo 108 eurų (su mokesčiais), keičiasi tik nuolaidų sistema.

Visiems 2018/2019 metų sezono abonementų turėtojams naujo sezono abonementui bus taikoma 20 proc. nuolaida. Be to, šie sirgaliai turės galimybę abonementus įsigyti pirmieji – savaitę nuo prekybos abonementais pradžios naujo sezono abonementus galės įsigyti tik praeito sezono abonementų turėtojai. Taip jiems bus užtikrinta galimybė naujo sezono abonementus įsigyti į savo jau pamėgtas vietas.

Vieša prekyba 2019/2020 metų sezono abonementais startuos gegužės 28 d. 12 val. Prasidėjus viešai prekybai nuolaidos ankstesnio sezono abonementų savininkams išliks. Be to, praėjusio sezono abonementų neturėjusiems „Neptūno“ sirgaliams, tačiau perkantiems 2 ir daugiau būsimo sezono abonementų, bus taikoma 10 proc. nuolaida.

Uostamiesčio klubas ragina sirgalius pasinaudoti nuolaidomis. Nuolaidos naujo sezono abonementams galios iki birželio 10 d. Vėliau nuolaidos nebebus taikomos, brangs ir abonementai.

2019/2020 metų sezono abonementai galios į visas uostamiesčio klubo rungtynes Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Kitąmet, kaip ir šiemet, klubas kausis LKL ir viename iš Europos krepšinio turnyrų.

Naujo sezono „Neptūno“ abonementus galima įsigyti „Tiketa“ kasose, internetu www.tiketa.lt, taip pat naudojantis „Tiketa“ mobiliąja programėle.


Šiame straipsnyje: NeptūnasNeptūno abonementai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Silkes

Silkes portretas
Teisingai ir gudriai sugalvojo - uztat pilna arena ziurovu Klaipedoje!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių