L. Jamesas: gaila, kad su K. Bryantu nesusitikome NBA finale

Sužinojęs, kad Kobe Bryantas po šio sezono baigs karjerą NBA, LeBronas Jamesas nuliūdo. Krepšininkas prasitarė, jog jam gaila, kad su K. Bryantu taip ir nesusitiko NBA finale.

2008-2009 ir 2009-2010 metų sezone tiek Klivlando „Cavaliers“, tiek ir Los Andželo „Lakers“ savo konferencijose reguliariame sezone užėmė pirmąsias vietas. Abu sezonus „Lakers“ laimėjo čempionų žiedus, o „Cavaliers“ nepateko į didįjį finalą.

„Žinau, kad pasaulis norėjo pamatyti mūsų dvikovą. Mes taip pat to norėjome. Jis darbą atliko iki galo ir pateko į finalą, o aš to neatlikau ir to negalėjau pakęsti“, – kalbėjo L. Jamesas.

„Aš norėjau būti toks, koks yra K. Bryantas. Aš lygiavausi į jį. Visada sakiau, kad mano įkvėpimas buvo Michaelas Jordanas, tačiau jis žaidė visai kitokioje NBA lygoje. Kobe buvo krepšininkas, kuriuo aš sekiau ir norėjau žaisti taip, kaip tai darė jis“, – teigė puolėjas.

L. Jamesas iškart po K. Bryanto paskelbimo apie paskutinį sezoną pasižiūrėjo į NBA tvarkaraštį. Krepšininkai šį sezoną susitiks vasario 10 d. ir kovo 10 d.

„Tai bus emocingos ir smagios rungtynės. Beabejo, abu norėsime laimėti, bet kai kurie dalykai bus didesni, nei pergalės siekimas. Kitą sezoną, kai K. Bryanto nebebus „Lakers“ gretose, rungtynės su šia ekipa bus eilinės.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių