Konfliktas per mačą: L. Dončičius apsižodžiavo su K. Kriisa, estas turėjo atsaką

  • Teksto dydis:

Luka Dončičius nesusivaldė mače su Estija, išplūdo teisėjus bei apsižodžiavo su Kerru Kriisa.

Ketvirtadienį Slovėnijos rinktinė pasaulio čempionato atrankos rungtynėse priėmė Estiją ir sutriuškino svečius 21 taško persvara (104:83). Visgi vienas ryškiausių epizodų nutiko po švilpuko, kurio epicentre atsidūrė L. Dončičius.

Pirmajame kėlinyje tritaškį metant buvusiam žalgiriečiui Kerrui Kriisai, L. Dončičius prieš jį prasižengė. Po švilpuko slovėnas iškart puolė ginčytis su teisėjais, ironiškai jiems paplojo, o vėliau apsižodžiavo ir su pačiu K. Kriisa.

Netrukus L. Dončičius vėl pripuolė prie teisėjų ir karštai aiškinosi dėl pražangos. Techninė nuobauda už emocijas slovėnui užfiksuota nebuvo.

Vėliau įsiutęs L. Dončičius nuėjo prie Estijos rinktinės suolelio.

Slovėnijos lyderis pelnė 25 taškus (6/10 dvit., 3/8 trit., 4/8 baudų.), atkovojo 11 kamuolių, išdalino 8 rezultatyvius perdavimus ir surinko 26 naudingumo balus.

Po mačo K. Kriisa spaudos konferencijoje pakomentavo šį epizodą.

„Mes neleidžiame žmonėms tiesiog lipti mums ant galvos. Priešingu atveju būtume tiesiog pasilikę Estijoje ir čia neatskridę. Jei kas nors mums ką nors pasakys, atsakysime. Jis parodė reakciją, tai reiškia, kad į jo galvą taip pat gana lengva įlįsti.“

Buvęs „Žalgirio“ sistemos auklėtinis K. Kriisa pelnė 14 taškų, pataikė 4 tritaškius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fui

Fui portretas
A pas mus labai negarbingai priima svečius

GGG

GGG portretas
Negerai kai pradeda virsti į dieva...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių