„Knicks“ vadovai tiki A.Bargnanio atsigavimu

  • Teksto dydis:

Niujorko „Knicks“ komanda tikisi, jog naujieji namai Andrea Bargnani padės susigrąžinti buvusią formą.

„Knicks“ pirmąjį naujokų biržos šaukimą iš Toronto „Raptors“ klubo gavo už Quentiną Richardsoną, Marcusą Camby ir Steve‘ą Novaką bei du naujokų biržos šaukimus.

„Toronte sukaupiau keistą patirtį. Turėjau gerų sezonų, tačiau pastarieji buvo blogi. Didelį nusivylimą kėlė pralaimėjimai. Labai džiaugiuosi, kad esu čia. Negaliu sulaukti sezono pradžios. Tikrai noriu padėti šiai komandai laimėti“, – teigė krepšininkas.

Italo rezultatyvumas praėjusį sezoną krito iki 12,7 taško per rungtynes ir tai buvo prasčiausias jo sezonas atmetus debiutinį.

„Praėjusieji metai buvo labai sunkūs, nes turėjau daug traumų. Neturėjau galimyės demonstruoti stabilų žaidimą ir tai smarkiai paveikė mano formą“, – sakė krepšininkas.

A.Bargnani dabar yra sveikas ir padės Italijos rinktinei Europos čempionate.

„Jaučiame, kad Bargnanio įsigijimas mums yra žingsnis į priekį. Praėjusiais metais žengėme didelį žingsnį į priekį, tačiau mums to nėra gana“, – sakė „Knicks“ vadovas Glenas Grunwaldas.

„Knicks“ šią vasarą taip pat pratęsė sutartis su J.R.Smithu ir Pablo Prigioni, tačiau negalėjo išsaugoti Chriso Copelando.


Šiame straipsnyje: Andre BargananiKnicksRaptors

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių