„Kibirkšties-VIČI“ klube – trenerių rokiruotė

  • Teksto dydis:

Lietuvos moterų krepšinio lygos čempionių gretose įvyko trenerių rokiruotė - sekmadienį Vilniaus "Kibirkšties-VIČI" komandos trenerio asistento pareigas užėmęs Algirdas Paulauskas tapo vyriausiuoju sostinės klubo treneriu, o buvusi pagrindinė trenerė Jurgita Štreimikytė-Virbickienė nuo šiol užims asistentės pareigas.

"Kibirkšties-VIČI" komanda LMKL pirmenybėse su 9 pergalėm ir 9 pralaimėjimais užima penktą vietą bei tęsia kovą Lietuvos krepšinio federacijos taurės turnyre.

"Esame patenkinti abiejų trenerių darbu, tačiau didelę patirtį sukaupęs A.Paulauskas gali padėti ekipai šiuo momentu, o J.Štreimikytė-Virbickienė daugiau naudos duos būdama asistente. Tikimės, kad šis mūsų sprendimas padės komandai sugrįžti į pergalių kelią ir toliau sugebėsime kautis dėl apdovanojimų abiejuose turnyruose, kuriuose dalyvaujame", - sakė "Kibirkšties-VIČI" komandos vadovas Dainius Virbickas.

LKF taurės turnyro pirmose ketvirtfinalio rungtynėse sostinės krepšininkės 10 taškų skirtumu nusileido Kauno rajono "Sirenų" komandai, tačiau kitą savaitę atsakomas rungtynes žais savo aikštėje, todėl dar turi vilčių pakliūti tarp keturių geriausių taurės turnyro komandų.

A.Paulauskas vadovaus komandai jau antradienio mače su Kauno "Aisčių-LSU-Paradis" ekipa. A.Paulauskas šį sezoną jau vadovavo "Kibirkšties-VIČI" ekipai per Europos taurės turnyro rungtynes su Minsko "Horizont" (Baltarusija) klubu, kai į Baltarusijos sostinę dėl asmeninių priežasčių negalėjo vykti J.Štreimikytė-Virbickienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių