K. Durantas: JAV rinktinė – tai lyg krepšinio rojus

Praėjus keturiems mėnesiams po paskutinės operacijos, Kevinas Durantas sako esąs 100 proc. pasirengęs kibti į darbus, tačiau dar nežaidęs krepšinio 5 prieš 5.

Antradienį jis su kitais JAV rinktinės nariais pradėjo mini treniruočių stovyklą Las Vegase, kur pirmą kartą po pėdos operacijos pasirodė viešai aikštėje.

„Būčiau kvailys, jeigu neprisijungčiau prie šių vyrų. Būtų kvaila ir treniruotis vienam arba apie tai slėpti. Galimybė pasisemti idėjų iš Chriso Paulo, LaMarcuso Aldridge'o, Draymondo Greeno, Stepheno Curry, tai lyg rojus. Būti su šiais vaikinais yra lyg krepšinio rojus“, – aiškino K.Durantas.

 Pirmoji JAV rinktinės treniruotė buvo neperlenkianti lazdos. Krepšininkai pamėtė į krepšį ir pasikartojo derinius, tačiau nebuvo jokio kontaktinio krepšinio.

Tokia pati lengva treniruotė laukia ir trečiadienį, o ketvirtadienį krepšininkai sužais tarpusavio rungtynes. K.Durantas tą dvikovą praleis, nes dar nesitreniruoja penki prieš penkis.

26 metų krepšininkas praėjusį sezoną dėl kojos traumų sužaidė vos 27 rungtynes, o kovo pabaigoje jam buvo atlikta antra pėdos operacija. Pirmą kartą jis pėdos traumą patyrė pernai spalį.

„Buvo dienų, kai galvodavau, kad jau viskas atsibodo, nes treniruojuosi vos ne metus. Daug laiko praleidau žaisdamas NBA video žaidimus ir žiūrėdamas NBA atkrintamąsias, nors sakiau, kad taip nedarysiu. Negalėjau atsitraukti nuo tos atmosferos, todėl tiesiog žiūrėjau ir mokiausi. Buvo labai sunku, nes labai myliu šį žaidimą ir negaliu jo žaisti aukščiausiu lygiu. Tačiau džiaugiuosi, kad tai patyriau, nes tapau stipresniu žmogumi“, – sakė K.Durantas.

Oklahomos „Thunder“ lyderis tikisi būti visiškai sveikas iki NBA sezono pradžios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių