Ištraukti Europos jaunimo krepšinio čempionatų burtai

  • Teksto dydis:

Antradienį Miunchene (Vokietija) ištraukti Europos jaunimo krepšinio čempionatų burtai.

Burtai lėmė, kad Lietuvos jaunučių (iki 16 metų) merginų rinktinė, vadovaujama Tado Stankevičiaus, Europos čempionatą, vyksiantį rugpjūčio 17-25 dienomis Kaune, pradės D grupėje kartu su Vokietijos, Danijos ir Rusijos komandomis.

18-mečių merginų rinktinė, treniruojama Daliaus Ubarto, Europos B diviziono kovas, kurios vyks rugpjūčio 3-12 dienomis Austrijoje, pradės B grupėje su bendraamžėmis iš Albanijos, Šveicarijos, Bulgarijos, Izraelio ir Graikijos.

Lino Šalkaus vadovaujama 20-mečių merginų rinktinė liepos 7-17 dienomis Rumunijoje vyksiančiame Europos B diviziono čempionate žais A grupėje su Didžiosios Britanijos, Izraelio, Graikijos, Ukrainos ir Rumunijos atstovėmis.

16-mečių vaikinų rinktinė, treniruojama Tomo Purlio, Europos čempionato rungtynes žais Serbijoje rugpjūčio 10-18 dienomis. Lietuviai pateko į A grupę su Slovėnijos, Juodkalnijos ir Izraelio rinktinėmis.

18-mečių vaikinų rinktinė, vadovaujama Gedimino Petrausko, Europos čempionatą, kuris liepos 28 - rugpjūčio 5 dienomis vyks Latvijoje, pradės D grupėje. Į ją taip pat pateko Didžiosios Britanijos, Juodkalnijos ir Serbijos komandos.

20-mečių vaikinų rinktinė, kurią treniruoja Gintaras Krapikas, pateko į Europos čempionato A grupę kartu su bendraamžiais iš Didžiosios Britanijos, Juodkalnijos ir Turkijos. Turnyras vyks liepos 16-24 dienomis Vokietijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių