Incidentas „Siemens“ arenoje – krepšinio sirgaliai švaistėsi kumščiais

  • Teksto dydis:

Vos prasidėjus trečiajam Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynių kėliniui, mačas laikinai buvo sustabdytas dėl šalia aikštės kilusio susistumdymo.

Po ilgosios pertraukos prabėgus keliolikai sekundžių, būrys „Žalgirio“ sirgalių susimušė su keliais „Ryto“ sirgaliais, buvusiais visai šalia tuščios B tribūnos. Kol fanai daužėsi kumščiais šalia aikštės, jų nesustabdė nė vienas pareigūnas – jų įvykio vietoje tiesiog nebuvo.

Sirgaliai patys baigė stumdytis, „Žalgirio“ fanai tuomet patraukė per visą areną dar provokuodami kitus tribūnose sėdinčius žiūrovus, o pareigūnai pasirodė tik tada, kai mušeikos jau buvo išėję per vieną iš išėjimų.

„Žalgirį“ Vilniuje palaiko 300-400 ištikimiausių sirgalių. Tuo metu „Ryto“ ultros, „B Tribūna“, nusprendė boikotuoti jų palaikomos komandos dvikovas su „Žalgiriu“.

Neoficialiais duomenimis, konfliktas kilo po to, kai apie 20-30 „Žalgirio“ fanų atėjo nusifotografuoti prie tuščios B tribūnos, o tai nepatiko šalia buvusiems „Ryto“ fanams.

Lietuvos policija pranešė, kad varžybų metu už viešosios tvarkos pažeidimą sulaikytas 34 metų aistruolis. Anot policijos, šis vyras daug kartų baustas administracine tvarka. Agresyviam aistruoliui, kuriam nustatytas 0,90 prom. girtumas, naktį teks praleisti areštinėje.

Jo neteisėti veiksmai užfiksuoti šiame vaizdo įraše.

Policijos pareigūnai žada peržiūrėti visą kitą turimą vaizdo medžiagą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Girtas ir daug kartu teistas kazon kiek chuliganu susirenka palaikyti ta ryta mam atrodo tokie idiotai tik ir naifojadi tupm kaip prasmukti i arena nemokamai ir dauzytis snukius reikia atlikti patikrinima ar nera ku tarpe nusikalteliu

Lietuvis

Lietuvis portretas
Sostinės komanda,, Rytas,, sostinės piliečiai parodiet savo veidą. GĖDA GĖDA

Kažkokie keisti tie žalgirio sirgaliai

Kažkokie keisti tie žalgirio sirgaliai portretas
Nueina prie Ryto fanų zonos - į kitą arenos pusę provokacijai, o paskui stebisi, kad juos muša..
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių