Į JAV departamento raginimą sureagavę „Žalgirio“ legionieriai paliko Lietuvą

  • Teksto dydis:

JAV valstybės departamentui ketvirtadienį išplatinus informaciją apie kelionių rekomendacijas savo šalies piliečiams, į jas sureagavo ir Kauno „Žalgiryje“ rungtyniaujantys legionieriai.

Šiuo metu užsienyje esantiems amerikiečiams rekomenduojama grįžti į tėvynę, todėl žalgiriečiai Thomasas Walkupas, Zachas LeDay, K.C. Riversas ir Nigelas Hayesas nusprendė išvykti iš Lietuvos ir grįžti į JAV.

Praėjusį penktadienį Eurolygai paskelbus neribotam laikui stabdant savo pirmenybes, o Lietuvos krepšinio lygos (LKL) valdybai priėmus sprendimą nutraukti čempionatą, Kauno „Žalgiris“ nutarė leisti komandos žaidėjams ir treneriams neribotam laikui palikti komandą.

Šiuo leidimu iškart pasinaudojo į gimtąją Australiją grįžęs Jockas Landale‘as, o Martinas Gebenas išvyko į JAV pas ten gyvenančią žmoną.

Eurolygos prezidentas Jordi Bertomeu yra išplatinęs laišką, kuriame teigiama, jog turnyro kovos galės būti atnaujintos ne anksčiau nei balandžio 11 dieną, tačiau tikėtina, kad šis laikotarpis prasitęs ilgesniam laikui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nusivyles

nusivyles portretas
O tai jaskos pokstai nesuveike,negi neberupi dar uz pora menesiu,ar laimesi ar prakisi ,alga nustayta gauti...

As

As portretas
Per velu, LKL jau baigesi, Statybai nenuskylo

cha ha ha ....nacionaline lietuvos rinktine

cha  ha  ha ....nacionaline lietuvos  rinktine portretas
zlugo ....visi issilakste y gimtus namus ,kas y afrika, kas y amerika ,kas atgalios y medy dziunglese .....liko tik vienas treneris lietuvis namuose....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių