„Hapoel“ treneris prieš akistatą su „Neptūnu“ pabrėžė koncentracijos svarbą

Jeruzalės „Hapoel“ komanda trečiadienį Europos taurės turnyro antrojo turo rungtynėse savo aikštėje priims Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkus.

Prieš dvikovą, kurioje abi ekipos sieks pirmųjų pergalių šiose varžybose, „Hapoel“ strategas Danny Franco išskyrė koncentracijos svarbą.

„Manau, kad galime tikėtis rungtynių prieš tipišką Lietuvos komandą. Privalėsime būti itin susikoncentravę visas 40 minučių ir neleisti „Neptūno“ krepšininkams pademonstruoti savo talento bei atlikti savų metimų.

Turėsime dirbti sunkiai ir komandiškai, kad pasiektume pergalę“, – kalbėjo D. Franco.

Vyriausiajam treneriui antrino ir „Hapoel“ puolėjas Tony Gaffney, kuris tikisi, jog jo komanda pademonstruos visiškai kitokį žaidimą nei praėjusią savaitę Rusijoje, kada 71:92 buvo pralaimėta Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“.

„Po pirmajame ture patirtos nuviliančios nesėkmės turėsime rungtyniauti daug geriau, jog laimėtume. Galvoju, kad žaidžiant savo arenoje, prie savų sirgalių palaikymo mes sugebėsime į aikštę atsinešti reikiamą energiją ir pademonstruoti reikiamą intensyvumą, kad pasiektume pergalę“, – sakė T. Gaffney.

Trečiadienį Jeruzalėje vyksiančių rungtynių tarp vietos „Hapoel“ ir „Neptūno“ pradžia – 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių