FIBA Čempionų lygos burtai „Neptūną“ suvedė su R. Seibučio klubu

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo, su kuo kito sezono FIBA Čempionų lygos starte susidurs turnyre dalyvausiančios Lietuvos ekipos – Klaipėdos „Neptūnas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“.

Ketvirtadienį įvyko oficiali burtų traukimo ceremonija, kurioje dalyvavo ir „Neptūno“ vadovas Donatas Zavackas.

Klaipėdiečiai turnyrą pradės nuo grupių etapo. Juos burtai D grupėje suvedė su Stambulo „Bešiktaš“, Dižono JDA, Renaldo Seibučio atstovaujama Saragosos „Tecnyconta“, Salonikų PAOK  ir Brindizio „Happy Casa“.

Dar dvi grupės ekipos paaiškės po atrankos.

„Grupė gana stipri, – burtų rezultatus įvertino Zavackas. – Gavome vieną stipriausių Ispanijos komandų, kuri praėjusį sezoną žaidė ACB lygos pusfinalyje ir puikiai ten pasirodė. Taip pat susitiksime su jau gana gerai pažįstama komanda „Bešiktaš“, su kuria teko susidurti ir ankstesniuose sezonuose.

Praėjusį sezoną įrodėme, kad ir iš stiprios grupės išeiti yra įmanoma, tad stengsimės ir kovosime dėl šio tikslo ir artėjančiame sezone.

Matome, kad Čempionų lyga tikrai nėra susilpnėjusi, tad kiekvienos rungtynės bus labai svarbios. Prognozuoju, kad į mūsų grupę pateks Ventspilio ir Bonos ekipos. Pastaroji žaidžia stipriame Vokietijos čempionate ir yra gana nenuspėjama ekipa, kuri gali labai gerai pasirodyti.“

„Lietkabeliui“ FIBA Čempionų lygą pradėti teks nuo antrojo atrankos etapo.

Jame panevėžiečių lauks Nikosijos „Keravnos“ ir Orhuso „Bakken Bears“ poros nugalėtojų išbandymas.

Grupės:

Pirmasis atrankos etapas:

Antrasis atrankos etapas:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių