Buvę LKL krepšininkai meistriškumo neiššvaistė

Buvę žinomi LKL žaidėjai susitiko akis į akį Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) turnyre. Veteranų grupės (40+) lyderių dvikovoje „Rocknrolla“ komanda 109:70 įveikė „Plastena“ ekipą. Nugalėtojų gretose naudingiausiai žaidė Vytenis Jasikevičius, pralaimėjusiųjų komandoje labiausiai pasižymėjo Vidas Ginevičius.

V.Jasikevičius 28 taškais, 12 atkovotų kamuolių ir 5 rezultatyviais perdavimais prisidėjo prie „Rocknrolla“ laimėjimo prieš pagrindinį konkurentą kovoje dėl nugalėtojų titulo 40-mečių amžiaus grupėje. Nuo buvusio Kauno „Žalgirio“ sistemos auklėtinio, surinkusio 39 naudingumo balus, nedaug atsiliko buvęs Alytaus „Dzūkijos“ bei kitų LKL klubų puolėjas Nerijus Varnelis. Jo sąskaitoje 35 naudingumo balai (20 taškų, 14 atkovotų kamuolių ir 8 rezultatyvūs perdavimai). Buvęs Kauno „Atleto“ ir Vilniaus „Sakalų“ krepšininkas pelnė 23 taškus, pataikydamas 7 iš 7 dvitaškių, bei surinko 32 naudingumo balus.

Pralaimėjusiems Vidas Ginevičius surinko 22 naudingumo balus (11 taškų, 8 rezultatyvūs perdavimai). Nerijus Juzėnas įmetė 14 taškų ir atkovojo 12 kamuolių.

Po šios dvikovos pirmojo etapo nugalėtojos „Rocknrolla“ sąskaitoje yra 14 pergalių iš tiek pat galimų. „Plastena“ su 10 pergalių ir 4 pralaimėjimais žengia antra. Trečiąją poziciją dalinasi „Rovinija“ ir „KSK Ledi“. Abi komandos laimėjo po 8 mačus iš 13. „KSK Ledi“ varžovus pavijo 72:53 įveikusi „TPA Elmenhorster-Kaišiadorys“ kolektyvą. Nugalėtojams Giedrius Zabulionis surinko 28 naudingumo balus, o Ričardas Mecelis pelnė 23 taškus. Tuo tarpu buvęs LKL snaiperis Giedrius Pečiulionis atliko net 14 rezultatyvių perdavimų. Pralaimėjusiųjų gretose rezultatyviausiai žaidė Darius Gervickas, įmetęs 22 taškus.

Šios komandos jau nebepavejamos 5-oje vietoje esantiems „TPA Elmenhorster-Kaišiadorys“ krepšininkams. Tiesa, juos iš užimamos pozicijos dar gali išstumti „Galera/Koalicija“, taip pat turinti 4 pergales, bet žaidusi rungtynėmis mažiau. Tuo tarpu „LT karininkų ramovė“ ir „ARV-Auto“ siekia išvengti paskutinės vietos. Abiejų komandų sąskaitoje yra po 2 pergales ir dviženklis pralaimėjimų skaičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
A
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių