Antrąjį iššūkį Lietuvos krepšininkams mes Tuniso rinktinė

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė, besirengdama Olimpinėms žaidynėms, penktadienį Klaipėdoje žais antrąsias kontrolines rungtynes. 

Lietuviams iššūkį mes Tuniso rinktinė, kurios dar laukia olimpinės atrankos turnyras. Nepaisydami FIBA reitingų skirtumo – Lietuva pasaulyje yra 3-ioje vietoje, Tunisas – 23-ioje – Afrikos čempionato prizininkai lietuviams žada parodyti, kad moka ir nori žaisti krepšinį.

„Lietuvoje svečiuojamės jau nebe pirmą kartą. Viskas čia parengta taip, kad būtum 100 procentų susikoncentravęs į krepšinį”, – prieš mačą su lietuviais sakė vienas Tuniso rinktinės lyderių Makremas Ben Romdhane’as.

Ispanijos ACB lygoje rungtyniavęs puolėjas teigė, jog Tunisas yra pajėgus žaisti su geriausiomis Europos komandomis.

„Tai mums puiki galimybė žaisti prie galingą komandą ir pajėgius krepšininkus.

Rungtynės su Lietuva mūsų jauniems žaidėjams puiki proga parodyti savo pajėgumą. Taigi mačas su Lietuva jiems atveria galimybę parodyti savo sugebėjimus bei Tuniso krepšinio lygį. Žaidėme su lietuviais 2012 metų Olimpinėse žaidynėse. Ir, kiek pamenu, tris kėlinius žaidėme labai gerai. Toks mūsų žaidimas nuteikia pozityviai, nes tiek po rungtynių su lietuviais ar prancūzais visi mus prisimena dėl gero žaidimo. Bandysime parodyti savo krepšinį”, – sakė M.Ben Romdhane’as.

Lietuvos ir Tuniso rungtynės vyks penktadienį 18.30 val. „Švyturio” arenoje. Tai bus antrosios vos iš šešerių Lietuvos rinktinės kontrolinių rungtynių Lietuvoje. Liepos 10-ąją lietuviai Vilniuje žais su Venesuela, liepos 12 d. Alytuje – su Nyderlandais, liepos 14 d. Kėdainiuose – su baltarusiais ir liepos 18-ąją – su Europos čempionais ispanais. Daugiau informacijos apie kontrolines rungtynes ir bilietus galima rasti svetainėje www.krepsiniobilietai.lt.

Visų rungtynių metu žiūrovų laukia ne tik aukščiausio lygio krepšinis, tačiau ir daugybė žaidimų. Šįmet pirmą kartą per Lietuvos krepšinio rinktinių rungtynių istoriją yra sukamas ir Laimės ratas, suteikiantis žiūrovams laimėti Lietuvos krepšinio federacijos ir jos rėmėjų prizus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

robertas

robertas portretas
gal leiskim krepšinio rinktines "kapitonui" Javtokui pailsėti. Nereikia, kad jis skandintų visos rinktinės. Senas, nebespėja, kamuolio nesugraibo-kam tas "inkaras" reikalingas.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių