A. Sanchezas: L. Messi mus motyvuoja

 

 

„Barcelona“ klubo puolėjas Alexis Sánchezas trumpai pasidalino mintimis apie komandos lyderį Lionelį Messi ir pareiškė, kad vien jo buvimas aikštėje motyvuoja kitus futbolininkus.

Sekmadienio vakarą „Barcelona“ namuose kovėsi prieš „Real Betis“. Po pirmojo kėlinio švieslentėje degė rezultatas 2-2, tačiau 56 minutę nuo atsarginių žaidėjų suolelio pakilęs L.Messi vėliau pats pelnė du įvarčius ir atnešė komandai pergalę 4-2.

„Šiuo metu dabar labiausiai trokštame laimėti Ispanijos čempionatą ir žingsnis po žingsnio link to artėjame. Kai Messi žengia į aikštę, jis motyvuoja mus visus, todėl tikrai nežinau kodėl rungtynes prieš „Betis“ jis pradėjo ant atsarginių žaidėjų suolo“, - teigė futbolininkas.

L.Messi prieš „Real Betis“ pelnė du įvarčius | AFP/Scanpix nuotr.

A.Sánchezas taip pat buvo paklaustas apie vasaros perėjimų langą: „Apie galimus vasaros pirkinius dar nieko negirdėjau, tačiau, kad ir kas atvyks, bus maloniai sutiktas. Mano paties kontraktas galioja iki 2016 metų. Svarbiausia, kad visi atiduotų visas jėgas vardan komandos gerovės“.

Kol kas „Barcelona“ šalies čempionų titulo dar nėra užsitikrinusi, tačiau jiems trūksta vos dviejų taškų per ketverias likusias rungtynes.


Šiame straipsnyje: Leonelis MessiBarcelonadublis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių