S. Maslobojevo sugrįžimas į mišriųjų kovos menų narvą – Vilniuje

  • Teksto dydis:

„Gal vėliau visą savo dėmesį skirsiu mišriesiems kovos menams“, – spėja vienas geriausių Lietuvos kovotojų Sergejus Maslobojevas, nusprendęs grįžti į kovos narvą. Savo karjerą pradėjęs būtent mišriųjų kovų menų narve, o vėliau kikboksui atsidavęs kovotojas, iki šiol puikiai prisimena, kuo prieš gerą dešimtmetį sužavėjo universalios kovos.

„Mišrieji kovos menai  mane veždavo “MMA". Man labai nepatikdavo boksas ir kikboksas, – nusijuokė aštuntą vietą pasaulyje tarp savo svorio kategorijos kikboksininkų užimantis S. Maslobojevas. – Dievindavau jausmą, kai mane užrakindavo narve. Atrodydavo, kad tai išlaisvindavo vidinį žvėrį. Bet tuomet man buvo dvidešimt metų...“

31-erių kovotojo sugrįžimas į narvą įvyks gegužės 3 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančiame tarptautiniame turnyre  „MMA Bushido’77 Fighting Championship“.

„Lietuvoje mišriųjų kovos menų narve esu mažai kovojęs, – prisipažino S. Maslobojevas. – Bet viename turnyre įveikęs tuometinę žvaigždę Valdą Pocevičių ir Rimgaudą Kutkaitį tapau Lietuvos čempionu. Dažniausiai kovodavau Didžiojoje Britanijoje, Austrijoje, Suomijoje. Nebuvo komandos. Buvau savamokslis imtynininkas. Su draugu pasižiūrėdavome youtube.com ir mokydavomės skausmingų veiksmų. Tokie buvo laikai. Nepaisant to, yra kovų, kurias esu laimėjęs savo mėgstamu rankos laužimu“.

Šįkart S. Maslobojevas mokosi pas geriausius šalies imtynių meistrus.

„Anksčiau man nerūpėjo, ar moku, ar žinau, tiesiog ieškojau galimybės kovoti, – kalbėjo S. Maslobojevas. – Tuomet nebuvo smegenų, bet buvo smagu. Tuo išsiskirdavau iš kitų. O dabar jau amžius ir patirtis yra kitokia. Pasikeitė ir patys mišrieji kovos menai. Jie yra kitokie. Todėl džiaugiuosi, kad dabar daugiau mąstau, žinau, ką sugebu, žinau savo silpnesnes puses. Tai yra gerai, tai leidžia dėliotis kovos planą“.

S. Maslobojevo varžovas narve paaiškės jau šią savaitę. Sekite naujienas www.bushido.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių