R. Baciuška: tiek dulkių nesu matęs per visą gyvenimą

  • Teksto dydis:

Rokas Baciuška Dakare sėkmingai įveikė jau septintą greičio ruožą. Tempas – itin stabilus – penktoji vieta nors kurį laiką važiavo net antras.

„Truputį paklaidžiojom, nes kelios vietos buvo tikrai klaidžios. Tačiau visus kontrolės punktus pravažiavom tvarkingai, tik gaila, kad praradom keletą minučių,“ – po finišo mintimis dalijosi R. Baciuška.

Už nugaros startavo visas būrys sunkvežimių, kurie gali važiuoti didesniu maksimaliu greičiu, todėl po kurio laiko kai jie pavijo lietuvį, jis gavo labai daug dulkių, kaip sako Rokas, tiek jų nematė per visą gyvenimą.

„Atrodo aplenkia sunkvežimis, truputį sumažinu tempą, kad dulkės nusėstų šiek tiek, tada vėl pradedam lėkti, tačiau sunkvežimis paklydęs sugaišta laiko, mes jį aplenkiam, tada jis vėl pasiveja ir vėl „apšeria“ dulkėmis. Nebuvo labai lengva, bet viskas tvarkoje, svarbiausia mes finiše“, – sakė R. Baciuška.

Kopose Rokas gražiai kovojo su Austin Jones. Ir vėl tiesioginėje kovoje jis buvo greitesnis už Austin, kuris prarado nemažai laiko prieš finišą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių