Pasaulio paplūdimio teniso čempionate Lietuva kovos dėl 11 vietos

  • Teksto dydis:

Maskvoje vykstančiame komandiniame paplūdimio teniso pasaulio čempionate Lietuvos rinktinė kovos dėl 11 vietos.

Sėkmingai startavusi grupės varžybose Lietuvos komanda pateko į atkrintamąsias varžybas, tačiau pirmajame rate 0:3 pralaimėjo Čekijos ekipai, o vėliau ketvirtfinalyje dėl 9-16 vietų 2:1 įveikė estus.

Deja turnyro dėl 9-12 vietų pusfinalyje lietuviai 0:3 pralaimėjo San Marino komandai ir mače dėl 11-os vietos susitiks su Graikijos ekipa, kuri prieš tai 0:3 nusileido Austrijos paplūdimio tenisininkams.

Po trijų nesėkmių turnyro starte pirmąją pergalę analogiškose jaunių varžybose iškovojo Lietuvos rinktinė. Šeštadienį 3:0 nugalėję bendraamžius iš Kipro lietuviai kol kas šešių komandų turnyre užima penktą vietą ir, lemiamoje dvikovoje dėl ketvirtosios pozicijos sekmadienį susitiks su taip pat vieną pergalę iš keturių galimų iškovojusiai kaimynais Iš Latvijos.

Lietuvos rinktinės garbę Maskvoje gina broliai Skirmantas ir Eligijus Mačinskai, Luidžis Pakula, Evelina Abaravičiūtė, Gabrielė Sinskaitė, o jauniams atstovauja Matas Laukštaraupis, Vilius Medvedevas, Adelina Norvaišytė bei Giedrė Stankevičiūtė.

Iš viso varžybose dalyvauja 28 šalių rinktinės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių