Nuomonė: „Lietuvos rytas“ nebeatsigaus

Portalo crazysports.lt įkūrėjas Deivis su skaitytojais dalinasi savo įžvalgomis apie Kauno „Žalgirio“ ir VIlniaus „Lietuvos ryto“ mūšius Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijoje.

Žemiau pateikiame neredaguotą krepšinio mėgėjo nuomonę.

Šiuo metu beveik visų Lietuvos aistruolių akys krypsta į LKL finalus. Apie  juos daug kalbėti nenoriu, kadangi daugybė ekspertų jau išsakė savo nuomonę. Pasakysiu paprastai – “Lietuvos rytas” nebeatsigaus.

Maksimumas ką galime pamatyti – penkias serijos rungtynes. Toli gražu nesu “Žalgirio” sirgalius, tiesiog vilniečiai šį sezoną darė per daug klaidų, neapgalvotų sprendimų.

Per sezoną prie ekipos vairo stovi jau trečias treneris. Tai nesąmonė. Man labai patinka Bauermannas, bet faktas, jog dabartinė “Lietuvos ryto” sudėtis jam netinka. Todėl komandoje nebėra Ivanovo, neaiški O’Bryanto padėtis.

Liūdnas vaizdas, kai pagrindiniu vilniečių “centru” statomas Tautvydas Lydeka – žmogus, sunkiai pritapęs Samaroje. Šiek tiek nukrypau nuo temos – taigi didelis minusas LKL vicečempionų vadybai, kuri sezono eigoje ne tik nesustiprino, o net kiek susilpnino klubą.

Visi dievina Seibutį, tačiau ir jam kažko trūksta. Rodosi viskas su  juo gerai ir taškus daro ir perdavimus dalina, ir ginasi, bet neturi tikro lyderio savybių. Jis gali būti nuostabiu “role player” žaidėju net stipriausiose Eurolygos komandose, bet pagrindinio lyderio vaidmuo ne jam.

Na, o “Žalgiryje” viskas savo vietose. Nuostabus treneris ir puikiai subalansuota, nors ir šiek tiek subyrėjusi sudėtis. Laimei, finalo serijoje iškrito ne patys svarbiausi žaidėjai – Foote ir McGrathas, o Jankūno netektį gerai kompensuoja  daugiau laisvės gavę broliai.

Visiems aišku, kad šį sezoną laimės “Žalgiris”, nebereikia nieko burti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tigitigi

tigitigi portretas
jei reikės rėmėjams-lošėjams, žiū ir vėl praloš Žalgiris, kad atidirbti ilgesniam turnyre, juk pinigai kapsi atgal

W

W portretas
CEMPIONAIS REIKIA TAPTI NAMUOSE PRIE SAVO ZIUROVU BUTU KA KAUNE PAZIURETI
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių