Lietuvos plaukimo rinktinė pasaulio čempionate – be R. Meilutytės

  • Teksto dydis:

Plaukimo naujienų portalas „swimswam.com“ praneša, kad jau yra paskelbta galutinė Lietuvos plaukimo rinktinės sudėtis liepos mėnesį Kinijoje vyksiančiam pasaulio čempionatui.

Čempionate varžysis aštuoni Lietuvos plaukikai - Danas Rapšys, Simonas Bilis, Andrius Šidlauskas, Giedrius Titenis, Deividas Margevičius, Tadas Duškinas, Ugnė Mažutaitytė ir Kotryna Teterevkova. Taip pat lietuviai varžysis ir dviejose estafetėse - vyrų kombinuotoje 4x100 m irr mišrioje kombinuotoje estafetėje 4x100 m.

FINA Čempionų serijos varžybose du aukso medalius savaitgalį iškovojęs D. Rapšys yra užsiregistravęs trijose rungtyse - 200 ir 400 m laisvuoju stiliumi bei 200 m nugara.

S. Bilis Kinijoje varžysis 50 ir 100 m distancijose laisvuoju stiliumi, Giedrius Titenis išbandys savo jėgas trijose plaukimo krūtine distancijoje (50, 100 ir 200 m), o Andrius Šidlauskas - dviejose (100 ir 200 m).

Peteliške 50 m plauks T. Duškinas, o 100 m - D. Margevičius.

U. Mažutaitytė startuos 200 m plaukimo nugara rungtyje, o K. Teterevkova dalyvaus trejose plaukimo krūtine varžybose (50, 100 ir 200 m).

Lietuvos komandos sudėtyje nėra 2012 metų olimpinės čempionės Rūtos Meilutytės, kuriai gresia 1-2 metų diskvalifikacija dėl neteisingai nurodytos buvimo vietos antidopingo kontrolieriams. Jos buvęs treneris amerikietis Dave'as Salo sakė, kad sportininkė nesportuoja nuo praėjusių metų gruodžio.

Pasaulio plaukimo čempionatas Kinijoje vyks liepos 21-28 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Kokie visi bjaurus esate

Anonimas

Anonimas portretas
Sutrauka Meilutyte nurasyta ant desru. Supis.ta patriote. Susuko prota durnai mergai landzberginiai ismatos ir numete kaip mazgote. Toks laukia likimas visu debilisku patriotu.

pati

pati portretas
Meilutytė ne vienus metus moralizuodavo rusų sportininkes dėl dopingo, o ką pati išdarinėja, pagal WADA taisykles, vengimas tikrintis yra tolygus pastoviam dopingo vartojimui, tai yra ne tik kelis metus negalės dalyvauti varžybose, bet ir laimėjimai, už kuriuos esame dėkingi, bus tiesiog atimti, kaip pvz. iš Urbono ir dar kelių Lietuvos sportininkų
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių