Krepšininkės sezoną baigė žaisdamos golfą

Pasipuošusios vakarinėmis suknelėmis, pasidažiusios ir pasitempusios Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) žaidėjos trečiadienio vakarą rinkosi į jubiliejinio, 15-ojo, sezono uždarymo ceremoniją.

Šįsyk geriausias ir gražiausias Lietuvos krepšininkes priėmė netoli Vievio įsikūręs "Sostinių" golfo klubas.

Pačios krepšininkės taip pat galėjo išbandyti savo sugebėjimus su lazda. Vienos tai darė per improvizuotas varžybas su krepšinio ir golfo elementais, kitos - savo malonumui.

"Nerealiai patinka", - po dar vieno smūgio nusišypsojo geriausia 2008 m. jaunoji Europos krepšininkės, Vilniaus TEO žaidėja Gintarė Petronytė.

"Esu žaidusi golfą Lapėse, visi sakė, kad neblogai. Čia irgi labai patinka", - pridūrė Kauno "Laisvės" lyderė Irma Raugaitė.

Krepšininkes lepino geras oras, o LMKL čempionato prizininkes - ir neįprasti prizai. Ant nugalėtojų pakylos lipusių komandų - Vilniaus TEO, Marijampolės "Arvi" ir Klaipėdos "Lemminkainen" - įteikti stilizuoti skirtingų atspalvių auksiniai pakabučiai. Juos sukūrė kaunietis juvelyras Gintautas Stančikas.

Naudingiausios LMKL žaidėjo laurai atiteko "Lemminkainen" lyderei Ritai Milieškienei. Pernai šį prizą atsiėmė taip pat Klaipėdos komandai atstovavusi Daina Staugaitienė.

Atskiri prizai taip pat skirti rezultatyviausiai (G.Petronytė), daugiausia kamuolių atkovojusiai ir perėmusiai (Kornelija Balčiūnaitė, Kauno "Aistės") bei daugiausia rezultatyvių perdavimų atlikusiai (Eglė Žygelytė, "Lemminkainen") žaidėjai.

Krepšininkės neliko skolingos ir lygos rėmėjus taip pat apdovanojo prizais ir bučiniais. Daugelį verslininkų toks dėmesys timptelėjo už liežuvio, ir jie pažadėjo toliau remti moterų krepšinį.

"Šį sezoną išlaikėme pusiausvyrą ant įtemptos virvės. Kaip bus kitais metais, dar sunku pasakyti. Bet svarbiausia nenuleisti rankų ir į viską žiūrėti optimistiškai", - šyptelėjo LMKL direktorė Audra Ginelevičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių