A. Juknevičius su komanda atliko COVID-19 testus

  • Teksto dydis:

Dakaro ralio organizatoriai visiems į Saudo Arabiją atkeliaujantiems dalyviams nurodė ne vėlesnį nei 72 valandų periodą, iki numatyto skrydžio datos, per kurį turėtų būti gautas neigiamas COVID-19 testo atsakymas.

Tai buvo tik pirmasis išbandymas. Antrasis - pateikiamas pačių Dakaro ralio organizatorių praėjus 48 valandoms nuo to momento, kai kertama Saudo Arabijos oro erdvė. 

Pasibaigus 48 valandas trukusiam karantinui KREDA komandos atstovai nuvyko į „King Abdullah Sports City“ stadiono kompleksą, atlikti suplanuotų COVD-19 testų. Netrukus „nuliniu“ bivuaku tapsianti vieta, kurioje organizatoriai įrengė ir testavimo punktą Dakaro ralio dalyviams, nuo viešbučio, kuriame vos tik atvykusi į Džedos miestą karantinavosi visa komanda, nutolusi per 30 kilometrų. Tik gavę neigiamus rezultatus, kurie turėtų paaiškėti trečiadienį, komandos nariai galės užbaigti saviizoliaciją ir pradėti paskutiniuosiuos pasiruošimo 2021-ųjų metų Dakarui darbus.

„Gavusi patvirtinimą iš organizatorių apie paskirtą laiką COVID-19 testų atlikimui, komanda apsidžiaugė galėdama palikti viešbutį, kuriame turėjo karantinuotis. Tikimės, kad jokių netikėtumų gyvenimas mums nepateiks ir gavę neigiamus atsakymus galėsime ramiai ruoštis laukiančioms techninėms ir administracinėms patikroms. Be abejo, maža abejonė kirba širdyje, bet laikome špygas ir tikimės geriausio“, - siųsdamas linkėjimus iš testų atlikimo vietos sakė Antanas Juknevičius.

2021-ųjų Dakaro ralis sausio 3-15 dienomis antrą kartą vyks Saudo Arabijoje. KREDA komandos lyderis – Antanas Juknevičius yra labiausiai patyręs ir visus savo 10 Dakarų finišavęs sportininkas iš Lietuvos. Lenktynininkas tris kartus pagerino Baltijos šalims priklausantį geriausią rezultatą automobilių kategorijoje. 2018-aisiais A. Juknevičius organizatorių oficialiai pripažintas Dakaro ralio Legenda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių