Į pasaulio čempionatą Kaune – autobusai iš visos Lietuvos

  • Teksto dydis:

Balandžio 22 – 28 dienomis dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančios pasaulio ledo ritulio čempionato IB diviziono kovos nepaliks nei vieno abejingo tikro sporto aistruolio Lietuvoje, o kovas pamatyti gyvai bus suteikta galimybė visos Lietuvos gyventojams.

Organizatoriai drauge su partneriais pasirūpino, kad į čempionatą būtų galima atvykti greitai ir patogiai iš tolimiausių šalies kampelių, tad didžiausią metų sporto šventę pamatys tolimiausių šalies kampelių gyventojai.

Oficialus čempionato vežėjas “Kautra” ledo ritulio gerbėjams paruošė puikų pasiūlymą – specialūs autobusai fanus atveš į visas Lietuvos ledo ritulio rinktinės rungtynes. Ledo ritulio fanai autobusais bus atvežami iki pat “Žalgirio arenos”, o po rungtynių parvežami atgal į miestą iš kurio atvyko.

Čempionato metu autobusais ledo ritulio fanai bus vežami net iš 8 šalies miestų - Vilniaus, Elektrėnų, Klaipėdos, Marijampolės, Alytaus, Druskininkų, Vilkaviškio bei Prienų.

“Norime į čempionatą atvežti kuo daugiau ledo ritulio fanų iš visos Lietuvos. „Mūsų svajonių komanda“ vadinamai rinktinei reikalingas maksimalus palaikymas, o ir pasaulio čempionatai mūsų šalyje vyksta ne kiekvienais metais, tad tikiu autobusai bus pilni”, – kalbėjo “Kautros” rinkodaros grupės vadovas Mindaugas Sakalauskas.

„Palaikymas rungtynių metu labai reikalingas. Žaidžiant visada jauti pilnų tribūnų energiją ir tai užveda. Tikiu, kad sirgalių Kaune čempionato metu bus daug. O mūsų rėmėjų „Kautros“ pagalba žaidimą galės pamatyti visi norintys“, – apie galimybę autobusu atkeliauti į Kauno „Žalgirio“ areną sakė rinktinės pagrindinis vartininkas Mantas Armalis.

Autobusai veš į visas penkias Lietuvos ledo ritulio rinktinės rungtynes. Vienos kelionės kaina pirmyn/atgal tik nuo 7,9 eur.

Bilietus bus galima įsigyti autobusų stočių kasose bei internete www.autobusubilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių