Gėdingas interviu: M. Schumacherio citatas sugeneravo dirbtinis intelektas, šeima žada teistis

Michaelio Schumacherio (Michaelio Šumacherio) šeima planuoja imtis teisinių veiksmų prieš Vokietijos žurnalą „Die Aktuelle“ už tai, kad šis naudojo dirbtinio intelekto programą netikroms septyniskart „Formulės 1“ čempiono citatoms generuoti, ketvirtadienį pranešė sporto transliuotojas ESPN.

Žurnalas teigė turįs interviu su automobilių sporto legenda – pirmąjį po to, kai jis 2013 metais slidinėdamas Prancūzijos Alpėse per nelaimingą atsitikimą patyrė rimtą smegenų traumą.

Trečiadienį žurnalas išspausdino „interviu“ ir atskleidė, kad jį sukūrė dirbtinis intelektas.

Straipsnyje buvo pateiktos M. Schumacheriui priskiriamos citatos apie jo šeiminį gyvenimą po avarijos ir sveikatos būklę.

M. Schumacherio šeimos atstovas spaudai patvirtino, kad planuojama imtis teisinių veiksmų. Po avarijos šeima labai saugo 54-erių sportininko privatumą.

Po traumos M. Schumacheris nebuvo matomas viešumoje ir apie jo būklę buvo pateikta nedaug informacijos.

Michaelis visada mus saugojo, o dabar mes saugome Michaelį.

Pranešama, kad M. Schumacheris turi atminties, judesių ir kalbos sutrikimų ir yra slaugomas namuose netoli Ženevos.

„Asmeninis gyvenimas yra asmeninis, kaip jis visada sakydavo“, – 2021 metais „Netflix“ dokumentiniame filme sakė Michaelio žmona Corinna Schumacher (Korina Šumacher).

„Michaelis visada mus saugojo, o dabar mes saugome Michaelį“, – pridūrė ji.

M. Schumacherio iškovoti septyni „Formulės 1“ čempionų titulai yra geriausias rezultatas po Lewiso Hamiltono (Liuiso Hamiltono). Vokietis iškovojo pergalę 91 „Grand Prix“ lenktynėse ir nusileidžia tik L. Hamiltonui, kuriam pavyko išplėšti 103 „Grand Prix“ pergales.

24-erių M. Schumacherio sūnus Mickas (Mikas) taip pat yra „Formulės 1“ lenktynininkas, šiuo metu jis yra „Mercedes“ pilotas bandytojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Byyyy By DEJAU

Byyyy By DEJAU  portretas
Šumacheris IŠ _*RURYNS sušikta dirbtiny INTELEKTA :-)))))) MALADEC

Nulis

Nulis portretas
Badas Maras Karas tarpgalaktiniu raketų mirtys dirbtinio intelekto įsikišimas o pasaulio pabaiga ne nekvepia. Dievas yra musulmonai neteisus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių