D.Zubrus su „Devils“ klubu pasirašys trejų metų kontraktą

Vienintelis Nacionalinėje ledo ritulio lygoje (NHL) rungtyniaujantis lietuvis Dainius Zubrus turėtų pasirašyti naują trejų metų kontraktą su Naujojo Džersio „Devils“ klubu, - informuoja užsienio žiniasklaida.

Pranešama, kad 35-erių metų lietuvis jau netrukus pasieks susitarimą su „Devils“ ekipa ir per sezoną turėtų uždirbti apie 3 mln. JAV dolerių.

„Galutinio susitarimo dar nepasiekėme. Žinau, kad mano agentas derasi su „Devils“ klubu ir artėjame prie susitarimo. Jau anksčiau sakiau, kad noriu likti Naujajame Džersyje“, - tikino D.Zubrus.

„Tikiuosi, kad pasirašysime naują kontraktą su „Devils“ klubu, bet visi taškai dar nėra sudėti“, - teigė lietuvio agentas Jerroldas Coltonas.

Apie norą komandoje išlaikyti D.Zubrų buvo užsiminęs ir „Devils“ generalinis vadybininkasLou Lamoriello, kuris teigė, jog su lietuviu kontraktą būtina pratęsti iki liepos 5 dienos. Kitu atveju, D.Zubrus taptų laisvuoju agentu.

Puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis lietuvis „Devils“ klube žaidžia nuo 2007 m. Praėjęs sezonas D.Zubrui nebuvo sėkmingas. Dėl traumos lietuvis sužaidė tik 22 rungtynes ir per jas įmušė 2 įvarčius bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus.


Šiame straipsnyje: Dainius ZubrusnhlDevils

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių