Antausis: P. Vanagas ir M. Drobiazko ruošiasi pasirodymui Sočyje

  • Teksto dydis:

Nepaisant kritikos lavinos, Lietuvos šokių ant ledo pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko ruošiasi pasirodyti šou Sočyje, kurį organizuoja Vladimiro Putino atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo žmona Tatjana Navka.

Lietuvai olimpinėse žaidynėse atstovavę M. Drobiazko ir P. Vanagas matomi vaizdo įraše, kuriuo pasidalijo T. Navka.

Baleto „Gulbių ežeras“ premjera numatyta antradienį,  rugpjūčio 9-ąją.

Skelbiama, kad M. Drobiazko atliks Juodosios gulbės vaidmenį, o P. Vanagas įkūnys Burtininką.

Į šią žinią aštriai sureagavo žurnalistas Andrius Tapinas. 

„Jei kas dar turėjot iliuzijų dėl Vanago su DrobiaZko, tai galit nebeturėti.

Ūsuoto Kremliaus išsigimėlio žmona Tatjana Navka jau dalijasi video, kur abudu čiuožėjai išsišiepę mėgaujasi Sočio ledu ir ruošiasi šio vakaro premjerai.

Institucijos pasisakė – dabar metas imtis veiksmų. Kaip suprantu, teisiškai iš DrobiaZko pilietybės atimti faktiškai neįmanoma, bet savo valstybinius apdovanojimus Lietuva iš šitos išdavikų porelės turėtų susigrąžinti. Ir jie turėtų pamiršti visus Liepsnojančius ledus Lietuvoje.

Pasirinko maitintis kruvinomis išėdomis iš diktatoriaus rankos, tegu ten ir lieka.

Mūsų Vanagas yra Ukrainoje, o šitas viso labo nutriušęs bjaurusis ančiukas ant kruvino „Gulbių ežero“ ledo Sočyje“, – kritikos čiuožėjams socialiniame tinkle „Facebook“ negailėjo A. Tapinas.

 

 

Primename, kad penktadienį, rugpjūčio 5-ąją, T. Navka socialiniuose tinkluose paskelbė, kad Lietuvos šokių ant ledo pora ketina pasirodyti Rusijos mieste Sočyje.

Ji savo „Instagram“ paskyroje pranešė apie rugpjūčio 9–18 d. vyksiantį baletą ant ledo „Gulbių ežeras“.

„Žvaigždžių rikiuotėje olimpiniai ir pasaulio čempionai: Victoria Sinitsyna ir Nikita Katsalapov, Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas, Ivan Righini ir Maurice Kvitelashvili!“ – buvo teigiama įraše.

J. Kalinsko / BNS nuotr.

Šią savaitę Seime keliamas klausimas dėl M. Drobiazko pilietybės.

Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Stasys Šedbaras sako, kad Lietuvos pilietybė M. Drobiazko buvo suteikta kaip dovana, o ją, pažymi politikas, galima atsiimti. Ypač, akcentuoja S. Šedbaras, jei Lietuvos pilietybę gavusio asmens veiksmai niekaip nedera su šaliai ypač svarbiais principais.

Prezidentūra teigė spręsianti dėl ledo šokėjams įteiktų Lietuvos valstybės apdovanojimų, jei šie dalyvaus pasirodyme Rusijos mieste Sočyje.

„Jei minėti buvę Lietuvos sportininkai, Gedimino ordino kavalieriai, iš tikrųjų dalyvaus komerciniame renginyje Rusijoje, kuri jau šeštą mėnesį tęsia žiaurų naikinimo karą prieš Ukrainą, atsiras pagrindas svarstyti, ar jų veikla nežemina apdovanotųjų Lietuvos Respublikos ordinu vardo“, – sakė prezidento atstovas spaudai Ridas Jasiulionis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vanagas sake keisis pavarde

vanagas sake keisis pavarde portretas
bus jastrebovas

Ona

Ona portretas
Landsbrgiu laivas-- IDI N.A.H.U.J !!!!

ruskij vojennyj korabl,idi n-ui

ruskij vojennyj korabl,idi n-ui portretas
Viens raudonas kaip setonas,kitas rudas kaip suva.Rudas jau nudvese,raudonam irgi galas nebetoli.
VISI KOMENTARAI 58

Galerijos

Daugiau straipsnių